Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik nektek a...

Melyik név tetszik nektek a legjobban az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Zoárd, Soma, Noel, Krisztián

Ezek a nevek merültek fel a férjemmel. Még van időnk eldönteni, de jó érzés gondolkodni rajta. Nekem a négyből az egyik kedvesebb, mint a másik három, de kíváncsi lennék mások véleményére is.

2014. szept. 15. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12 éves kisfiam Noel, 8 hónapos kisfiam Soma :-)
2014. szept. 15. 13:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Somám van. Nagyon tetszik ez a név, ráadásul totál ráillik a rosszcsontomra.

Nekem a zoárd abszolút nem jön be, a noel egyre jobban tucatnév lesz. A Krisztián egy egyszerűen szép név.

2014. szept. 15. 13:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Krisztián.
2014. szept. 15. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Soma

Esetleg Krisztián, ha muszáj

Zoárd és Noel semmiképp

2014. szept. 15. 13:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Egy szótagos a vezetéknév, ráadásul o betűs, szóval akármennyire próbálgatom, nem az igazi a Soma. Krisztián nagyon jó. Somát maximum úgy tudnám elképzelni, hogy második névként, de nem igazán vagyok két keresztnév párti.
2014. szept. 15. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:

Hasonló az ízlésem, mint a Tiéd. Soma és Krisztián között döntenék én is. Soma nagyon tetszik, Krisztiántól a Kriszti becézés tarthatna leginkább távol.

Én sem vagyok 2 név párti, 3. gyerkőcünk mégis 2 nevet kapott, mert nem tudtunk megegyezni.

2014. szept. 15. 14:21
 17/22 A kérdező kommentje:

Hu utolsó, na ez a Kriszti ami visszatart a Krisztiántól. A Krisz becenév még úgy, tetszik. Nálam most a Krsiztián picit nyerőbb, mint a Soma, de még bármi lehet.

Tetszik még a Péter és a Gergő név is.

2014. szept. 15. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát a Péter meg a Gergő fényévekkel jobb, mint a Noel meg a Zoárd...
2014. szept. 15. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Péter igen ! Mit szólsz a Döme névhez. Szerintem nagyon aranyos.
2014. szept. 15. 15:51
 20/22 A kérdező kommentje:

Én imádnám a Döme nevet, de a férjemnek nem tetszik, úgyhogy sajnos nem került listára. Pedig tényleg nagyon aranyos, mondjuk kicsit becenév jellegű az tény.

Nálam változatlanul a Krisztián a legnyerőbb, de nagyon gondolkozom a Somán is, meg persze percről percre jutnak eszembe jobbnál jobb fiúnevek.

Krisztiánba az is nagyon tetszik, hogy minden korban vállalható, nem tömegnév, de mégis mindenhol értik ahol bemutatkozik. Férjemnek ritka neve van, könnyen félreérthető, úgyhogy nálunk az is fontos szempont volt, hogy mindenki által könnyen érthető név legyen.

2014. szept. 15. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!