Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiért érdemes eladni?

Mennyiért érdemes eladni?

Figyelt kérdés

El szeretném adni a babakocsinkat de nem tudom mennyit érne. Mennyi az az ár amiért meg vennék? A sport részhez nincsenek meg a szíjak az alsó tárolónak az anyaga kicsit meg van szakadva. Az alsó tárolót fel kell 3 helyen patentolni a vázra de az egyik patent nincs meg. Első kettő kerék bolygós és belehet állítani hogy ne forogjon. A sport részhez van lábzsák. A mózes nagyon laposra össze csukható. A vázon oldalt van kettő fogórész. A kocsi márkája BERGON Q12 Camarelo. A mózesba van egy kis állítható lap. Sport rész háttámlája dönthető. Tolókar magassága állítható. Kupolája is állítható.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 15. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem 3 funkciós P.C. babakocsim volt, hibátlan, bár kicsit "öreg", mert közel 3 évig használtam, imádtam.

15.000.- adtam el :)

2014. szept. 15. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok babakocsi ment át a kezem alatt, mert javítással is foglalkozom. Ezeknek a hibáknak kb 90%-a orvosolható és java része esztétikai, nem pedig funkcionális. Ha egy övet tennél bele (4000Ft) és alaposan kipucolnád, olajoznád, patentot visszaraknád (méteráru boltban kb 150Ft egy ilyen patent), akkor kevés ráfordítással egy pofás kocsit csinálhatnál belőle. Így kb 10 ezerért venném meg, javításokkal és tisztítás után 15-20 ezret kérhetnél érte.
2014. szept. 15. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!