A gyerekorvos máshol is ilyen keveset rendel?
Nálunk napi 2 órát, plusz heti két nap szintén két órát egészséges rendelés a védőnő mellett.
Szerintem a napi két óra nagyon kevés, főleg ha bejön a vírusos időszak, tele van a váró gyerekekkel, és futószalagon meg az egész.
Az újszülötteket látogatja, de egyébként kétszer próbáltam kihíni lázas, hányós gyerekeimhez, egyszer sem tudott jönni, amit eléggé nehezményeztem. Igaz, telefonon mindig nagyon készséges.
Máshol mi a helyzet?
Mindenki válaszát köszönöm, tényleg arra voltam kíváncsi, máshol hogy működik a rendelés.
Egyébként biztosan tudom, hogy a miénknek nincs másik körzete, és nem is ügyel, és rendel máshol. Budapesti kerületről van szó, itt van külön éjszakai meg hétvégi ügyelet.
Az tudom, hogy orvoshiány van, és sok helyen még rosszabb a helyzet, de a napi két óra rendelés (úgy, hogy amikor hívtam, hogy jöjjön ki a beteg gyerekemhez és nem jött) irtóra kevés. Főleg, hogy nagy a körzet és rengeteg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!