Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekorvos máshol is ilyen...

A gyerekorvos máshol is ilyen keveset rendel?

Figyelt kérdés

Nálunk napi 2 órát, plusz heti két nap szintén két órát egészséges rendelés a védőnő mellett.

Szerintem a napi két óra nagyon kevés, főleg ha bejön a vírusos időszak, tele van a váró gyerekekkel, és futószalagon meg az egész.

Az újszülötteket látogatja, de egyébként kétszer próbáltam kihíni lázas, hányós gyerekeimhez, egyszer sem tudott jönni, amit eléggé nehezményeztem. Igaz, telefonon mindig nagyon készséges.

Máshol mi a helyzet?

2014. szept. 14. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is napi 2 óra a gyerekrendelés és heti egyszer 1 órát vagy kettőt van a védőnő mellett.
2014. szept. 14. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért rendel "csak" ennyit, mert egy orvoshoz több körzet tartozik. Tehát ő nem napi 2 órát melózik, csak abban a rendelőben tartózkodik annyit, utána megy máshová. Késni azért szoktak az orvosok, mert 1 éjszakai ügyeleten voltak, 2 nem mondhatja az előző körzetnél, hogy a többi gyerek, aki itt van már egy órája, de nem fért be a rendelési időbe megszívta, őket is el kell látni. Emiatt egyébként rendszeres a túlóra, biztos itt is vannak olyanok, akiknek a vizsgálata már a hivatalos rendelési időből kiesett. Nem kell azt hinni, hogy az orvos jó dolgában rendel csak ennyit, s azért nem megy házhoz, mert épp új golfütőt választ.
2014. szept. 14. 16:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Mindenki válaszát köszönöm, tényleg arra voltam kíváncsi, máshol hogy működik a rendelés.

Egyébként biztosan tudom, hogy a miénknek nincs másik körzete, és nem is ügyel, és rendel máshol. Budapesti kerületről van szó, itt van külön éjszakai meg hétvégi ügyelet.

Az tudom, hogy orvoshiány van, és sok helyen még rosszabb a helyzet, de a napi két óra rendelés (úgy, hogy amikor hívtam, hogy jöjjön ki a beteg gyerekemhez és nem jött) irtóra kevés. Főleg, hogy nagy a körzet és rengeteg a gyerek.

2014. szept. 14. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk dettó ugyanez a helyzet, amit a kérdésben leírtál. Valóban, járványos időszakban hatalmas a tömeg és a fertő a váróban, máskor viszont nemegyszer úgy sétáltunk be hozzá, hogy egy lélek se volt sehol se.
2014. szept. 15. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!