Mit tud csinálni a gyerekorvos ha egy baba keveset eszik
és nem ugy hizik ahogy kellene?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 13:03
1/4 anonim válasza:
Nah... erre én is kíváncsi vagyok, mármint a válaszokra.
Kislányom 2890 gr-al született, most 7 hónaposan 6300 gr, nagyon keveset eszik.
6 hónaposan elküldte vérvételre, de nem találtak semmit nála. Azt mondta, nem baj szedjen vasgyógyszert és C vitamint. Nem adtam neki, minek. Ha egyszer más baja nincs.
Bocs az off-ért.
2009. okt. 1. 13:10
2/4 anonim válasza:
Igazán semmit, max gyorsan felírja a tápszert... Ha meg már mást is kaphat a baba, akkor kioktatja az anyukát, hogy mennyi lenne az ideális, amit a gyereknek ennie kell. Szerintem nem az a fontos, hogy éppen mennyit hízott a baba 1 hónap alatt, hanem, hogy ő jól érezze magát a bőrében és kiegyensúlyozott legyen. Az én kislányom 2950 g-mal született, 6 hónaposan 6420 g volt, de abban a hónapban "csak" kb. fél kilót hízott..a doki rögtön írni akarta a tápszer-receptet. Én visszautasítottam és láss csodát...most 13 hónapos, 1019g, mozgékony, makk egészséges a kislányom.
2009. okt. 1. 14:02
3/4 anonim válasza:
Minket elküldött kivizsgálásra, vérvételre, kétszer is, egyszerűen nem hitte el, hogy jó lett az eredmény, csak miután két gyerekorvos is megerősítette. Ő ilyen alkat és kész, annyit eszik amennyi jól esik neki, nem beteges, most ment át az egész családon a megfázás, ő el sem kapta, pedig már rég nem anyatejes. Jókedvű, mozgékony, semmi baja. Persze, ha betegség miatt nem hízik az más. 10 hónapos, 80cm és 7500gramm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.