Boglárka és Viktor hogy hangzik együtt?
Ikreknek adnánk, és érdekelne a véleményetek, hogy hangzik együtt a két név. Ezek a kedvenceink, de tetszenek még: Emese, Viktória, Martin, Szabolcs, Levente, Veronika.
Előre is köszönjük a válaszokat. :)
A mai világban...más miniszterelnök keresztneve valahogy sose merült fel, hogy nem kéne adni...
Amúgy, nekem volt/van Viktor nevű ismerősöm jóval Mr Orbán megjelenése előtt, szóval az ismerős jut az eszembe róla..
Eszembe nem jutna a miniszterelnök egy gyerek nevéről... Hacsak nem Orbán a vezetéknevetek.
Szerintem jól hangzik, ismerek egy házaspárt, ahol ezek a férj és a feleség nevei. :)
A többi névről: én Emese vagyok, szeretem a nevem. A Szabolcs, Levente, Veronika tetszik még, a Viktóriát nem annyira szeretem, a Martin pedig nekem kicsit kilóg ebből a sorból.
nekem is tetszik:)
de amúgy tényleg. miért pont a Viktor a bűnös név? nem hiszem, hogy bárki érvelt volna, hogy ne adja valaki a gyerekének mondjuk a Ferenc nevet, mert az Gyurcsány neve...vagy Pétert, mert az Medgyessyé...
gondolom, mert a Viktor a fentieknél ritkább? a Gordon meg túl ritka..
Sajnálom, de nekem együtt nem az igaziak.
A Veronika-Levente páros tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!