Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Boglárka és Viktor hogy...

Boglárka és Viktor hogy hangzik együtt?

Figyelt kérdés

Ikreknek adnánk, és érdekelne a véleményetek, hogy hangzik együtt a két név. Ezek a kedvenceink, de tetszenek még: Emese, Viktória, Martin, Szabolcs, Levente, Veronika.

Előre is köszönjük a válaszokat. :)

2014. szept. 12. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

A mai világban...más miniszterelnök keresztneve valahogy sose merült fel, hogy nem kéne adni...

Amúgy, nekem volt/van Viktor nevű ismerősöm jóval Mr Orbán megjelenése előtt, szóval az ismerős jut az eszembe róla..

2014. szept. 13. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Eszembe nem jutna a miniszterelnök egy gyerek nevéről... Hacsak nem Orbán a vezetéknevetek.

Szerintem jól hangzik, ismerek egy házaspárt, ahol ezek a férj és a feleség nevei. :)

A többi névről: én Emese vagyok, szeretem a nevem. A Szabolcs, Levente, Veronika tetszik még, a Viktóriát nem annyira szeretem, a Martin pedig nekem kicsit kilóg ebből a sorból.

2014. szept. 13. 11:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönjük a válaszokat! :) Hogy őszinte legyek, eszembe se jutott, hogy a miniszterelnök neve is Viktor, de ezután se fog érdekelni. :) Szép neve van, a fiam is ezt fogja kapni.
2014. szept. 13. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

nekem is tetszik:)

de amúgy tényleg. miért pont a Viktor a bűnös név? nem hiszem, hogy bárki érvelt volna, hogy ne adja valaki a gyerekének mondjuk a Ferenc nevet, mert az Gyurcsány neve...vagy Pétert, mert az Medgyessyé...

gondolom, mert a Viktor a fentieknél ritkább? a Gordon meg túl ritka..

2014. szept. 13. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem az igaziak együtt... Nekem inkább a Viktória-Szabolcs vagy Emese-Levente tetszene.
2014. szept. 13. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de nekem együtt nem az igaziak.

A Veronika-Levente páros tetszik a legjobban.

2014. szept. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!