1/14 anonim válasza:
Nem, sajnos semmi összefüggés.
A tejmirigyek száma számít, nem a mell nagysága.
2/14 anonim válasza:
Hát nekem nagy a mellem, és fél évig épphogy tudtam szoptatni, szenvedve, mert akármit csináltam elég kevés volt végig a tejem.
3/14 anonim válasza:
Nagyimnak nagy melle van nagyon! Mégsem volt teje... Nekem hààt nem a legkisebb de nem óriás sok tejem volt.
Semmi összefüggés nincs közte !
4/14 anonim válasza:
Nekem alig hogy van valami mellem de 3 evig utan alig birtam leszoktatni.
5/14 anonim válasza:
nekem is kis mellem volt,de szoptatás alatt kétszeresére nőtt,és egy tejcsárda voltam..
6/14 anonim válasza:
Nincs összefüggés, ha lenne, akkor A kosárnál kisebbet hordanék, 8 hónapig szoptattam, tesóm F-G méret környékén van, 3 napig volt teje.
7/14 anonim válasza:
Nekem nagy mellem van, de mind a 3 gyermekemnél alig volt tejem, és az is csak nagy szenvedések árán.
8/14 anonim válasza:
Elsőnél a pont. A tejmirigyállomány számít s ez nincs összefüggésben a mell zsírszöveteinek számával.
Nagyon kicsi cicim van, és mindhárom gyerekemmel sok tejem volt, 15 hós korukig szoptattam kb. és szoptatási időszak alatt úgy nézett ki a cicim mint most Kelemen Annának, jájáj!
9/14 anonim válasza:
Nekem kicsi van és rengeteg tejem volt. Duplájára dagadt a mellem szülés után. Tejmirigyektől függ, nem a zsírszövettől.
10/14 anonim válasza:
Nekem 70A-s mellem van, mindkét gyerekemet sokáig szoptatta. Barátnőmnek óriási melle van és sajnos alig tudott szoptatni,mert nem volt teje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!