Én vagyok itt az egyetlen, akinek szülés utáni hetekben nem rögtön a szexen járt az esze?
én is ezt vettem észre a gyk-n
mindenki szexelne, igen, még a 6 hetet is alig bírják
nekem valahogy úgy tűnik, hogy csinálnák, mint a nyulak :D
én meg totál ellentettje vagyok, de lehet az sem normális
Szia!
Már van 2 gyerkőcünk, de mindkettőnél bőven túl voltunk a 6 héten, amikor először volt szex.
A fiunk olyan hirtelen és sokkolóan érkezett, hogy talán a szex volt az utolsó, amire gondoltunk. Az első 6 hétben szerintem egy zombi is jobban nézett ki nálam. 3 óránként etettük lefejt tejből... volt, hogy 1h-t aludtam két etetés között.
A lányunknál se volt gond a várakozással, pedig sokkal jobban viseltem mindent. Fontosabb volt, hogy rendesen felépüljek, és jól összehangoljuk a családi életet.
Nem reszkettem a szexert, maga az h jol megdongessenek. Inkabb csak az h ujbol meghitt, hangulatos, intim kapcsolat legyen koztunk. Boldog csalad lettunk es annyira orultem a lanyunknak akit a ferjemnek is koszonhetek h egyszeruen imadtam erte. Nagyon kivantam ot! Nem a szexet akartam, hanem ot. Kivartuk a 6 hetet. Csaszaros voltam igy nehezkesen ment a felepules is kicsit. A babam konnyu eset volt. Szopizott szepen, tejem is volt boven. Hasfajosnak viszont nagyon az volt. Faradt voltam en is, de olyan ero volt bennem h nem erdekelt semmi. :-)
Nem mindenki egyforma, de azzal h anya lettem nem alltam meg feleseg lenni es ugyanolyan szerelmes vagyis inkabb meg jobban az lettem. 7 ev utan is.
Es ahogy az egyik valaszolo irta "gyonyorusegesen" mi nem mint a nyulak szoktunk, es szerintem mas sem aki kivanja a parjat. Tenni kell nem irigykedni es minositeni masok szexualis eletet. Sok intelligenciara vall mondhatom.
Szerintem nem irigykedett senki. Gondolom, ha akarná, ő is megtehetné, de ha az embernek nincs kedve hozzá, akkor nem is irigykedik rá. Ez még nem azt jelenti, hogy megszűntünk feleségnek lenni és egész nap a babán csüngünk.
De lásd be, itt van elég olyan válasz, ami ilyen "nyulak" szinten íródik (nem rád gondolok). És ez nem azt jelenti, hogy kritizálom, ha neki úgy jó, úgy csinálja.
Én szimplán arra voltam kíváncsi, hogy én vagyok-e az egyetlen, akinek nem ez jár a fejében.
3 as 6 osnak
én a "renellenes szexkívánalomra" írtam, akik még 6 hetet sem tunak várni annyira "viszket" nem is értem miért vetted magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!