Van itt olyan akinek azért kellett lombikra mennie, mert kivették mindkét petevezetékét? Sikerült a lombik? Ha igen, hányadik alkalomra? Mik az esélyeink?
Nem teljesen ugyanaz a helyzet, de azért leírom...
Nekem mindkét petevezetékem el van záródva, a páromnak csak 1-2 kiskatonája van összesen. 3 éve volt az első lombik, amiből szűletett egy édes kislány, aki most 2 éves :)
Jelenleg a 2. lombik folyik, tegnap kaptam vissza 2 bogyókát, remélem megint szerencsések leszünk, és ebből is baba lesz :D
Nálatok sokkal jobb a helyzet, hiszen a párodnál nincs gond, úgyhogy drukkolok, hogy minél előbb szülők legyetek! :)
Hát minden nézőpont kérdése... Neked legalább nem lesz méhenkívüli, ha nincs petevezetéked :)
Amúgy arra írtam, hogy jobb helyzetben vagytok, hogy nálunk a párommal is nagy a gond.
Mennyi a felépülési idő a műtét után? Mondta a doki, hogy kb. mikor kezdhetitek a lombikot?
Lombik előtt kell 3. és 21. napi vérvétel, nálunk ezzel együtt vették le a vírusszűréshez és hepatitishez is a vért, a párodnak is lesz egy vérvétel. Lényegében ennyi, ha minden rendben, akkor már mehet is :)
A petesejt leszívás a 10-15. nap között szokott lenni általában, altatásban végzik. Utána fájhat pár napig. A leszívást követô 2-5. napon kapod vissza a babókat.
Szia!!
Tudom, regi kerdes de elirnad mi lett a tortenetetek vege?
Mi szeptemberben kezdjuk a lombikot,ugyanezen problemabol kifolyolag.
3 mehenkivuli terhesseg ,-2petevezeto.
A mehtukrozesnel mindent rendben talaltak. Parom is egeszeges..
Ugy varom mar,megis picit felek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!