Szülés után meddig tart a terhesség alatt feljavult szaglás? A babám már 9 hónapos.
Figyelt kérdés
Már terhesség előtt is éles volt a szaglásom, de a terhesség alatt iszonyúan feljavult. Pocakosan volt, hogy a konyhaajóból már tudtam mi van a zárt hűtőszekrényben. A szülés óta egy icipicit romlott, de nem a régi szintre. Persze tök jó, hogy a szobaajtóból érzem, bekakilt a picur, vagy épp megizzadt. De ha pl: más után megyek WC-re - az utolsó pillanatban jutok el - még kis dolog esetén is, már ahogy belépek majd elhányom magam. A tejem is elapadt 2 hónapja, nem kellett volna már a hormonoknak kitisztulni a szervezetemből? A szaglásom már örökre így marad?2014. szept. 4. 10:38
1/1 anonim válasza:
Anyámnak így maradt, azt mondja legalábbis ő úgy emlékszik én miattam van ilyen jó szaglása. Néha teljesen ki vagyok tőle, folyton szaglászik és szóvá is tesz olyanokat, amiket én akkor sem érzek, ha beledugom az orrom. Szegényt néha sajnálom is, mert pl. ha vendégek vannak náluk, akkor teljesen ki van a budin érezhető szagoktól és mégsem sikálhatja ki mindenki után. Régen is mindig megérezte, ha volt nálunk valaki és pisilt. Nem is kellett körbepisilni hozzá. Remélem én nem járok így. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!