Milyen tisztítószerrel mostok fel otthonotokban? Konkrét márka érdekelne!
Figyelt kérdés
És milyen gyakran mostok fel?2014. szept. 3. 15:04
12/18 anonim válasza:
Mosogatószerrel (fairy) 3-4 naponta.
13/18 anonim válasza:
Ecetes vízzel, pár csepp teafaolajjal, az elvileg fertőtlenít. Heti egy az alap, de sokszor többre van szükség. Naponta azért nem mosok fel, többször naponta meg pláne nem. Míg a gyerek mászott, heti 2-3 felmosás kellett, most már azért ritkábban is elég.
14/18 anonim válasza:
Domestos, vagy Flóraszept és minden nap a konyhát minimum 2x, a többi részt heti 2-3 alkalommal. (170nm a tisztítandó felület)
15/18 anonim válasza:
Minden este felmosok mivel kutyánk is van.
Nem használok vegyszert, a gyerek fürdővizével mosok fel, aztán ezzel öntöm le a wc-t.
16/18 anonim válasza:
én is Frosch-t használok, mert természetesebb mint a többi (pl domestos), ecetes, de ugyanúgy fertőtlenít.
múltkor pl semmivel nem jött le a vízkő a fürdőben a tükörről, kipróbáltam a frosch-al és leszedte elsőre.
17/18 anonim válasza:
Mosogatószert (JAR) öntök a vízbe, forró vízbe.
Sajnos minden nap fel kell mosnom, van amikor kétszer is.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, mind hasznos volt számomra! én is frosch-al mosok fel, csak eddig nem voltam biztos abban, hogy ennyi elég a lakás koszosabb részein is. (előszobában van a babakocsi pl)
2014. szept. 4. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!