Milyen tisztítószerrel mostok fel otthonotokban? Konkrét márka érdekelne!
Mr. clean!
Naponta 1x van , hogy 2x de olyan is volt mar, hogy kimaradt egy nap! Mivel 11 honapos kisfiam kuszik-maszik mindent megkostol a foldrol szerintem ez alap. Egyebkent meg szerintem erzekelheto, hogy mennyire piszkos a padlo, ha szukseges akkor naponta akar 3x is fel kell mosni. DE ahol nincs ennyire kicsi gyerek akkor meglehet hogy csak 2 naponta kell.
ecetes, szódabikarbónás forró víz.... nem vagyok egy nagy "bioanyu", de ha nincs különösebb szennyeződés, akkor baba mellett nem vegyszerezek feleslegesen.
Illetve néha gőzölős felmosóval végigmegyek a lakáson, az kinyír minden bacit :). A régi lakásban rendszeresen azt használtam, de a laminált padlónak nem tenne jót, úgyhogy mióta költöztünk, csak néha használom.
heti egyszer. szőnyeg nincsl, így heti 2-3 szor csak összesöprök, de felmosni csak heti 1-szer. a márkát nem tudom, mert a felmosást a férjem csinálja (nálunk le van osztva a házimunka), azt hiszem most CIF, de tudom, hogy eddig a Prontót dicsérte legjobban.
Ha meglesz a baba és mászni fog, akkor persze majd szsükság szerint többször is felmosunk, de akkor váltunk Froschra, mert az az egyik legtermészetesebb tisztítószer.
Frosh (békás) bio levendulás felmosószer.
Kellemes az illata, megfelelően tisztít és a környezetet sem károsítja olyan mértékben, mint a társai.
Árban közepes kategória, szoktam figyelni az akciókat, így általába jó áron szoktam venni.
A kisfiam már 4 éves, nap közben ovi, illetve munkahely- így hetente kétszer általában elegendő (természetesen ha valami extra baleset van vagy kiöntött dolog, akkor azonnal, de ez havonta max. 2szer fordul elő).
nálam laminált parketta van
napi egy az általános, de van, hogy kétszer, vagy harmadjára áttörlöm
meleg víz sima ecettel, vagy almaecettel pár csepp mosogatószerrel(attól szép fényes lesz, mint a poharak)egy kis öblítő illatnak, van hogy megy bele flóraszept is, de ez utóbbi inkább a konyhára, fürdőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!