Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lanynevet keresek a Hunyadi...

Greenpeace kérdése:

Lanynevet keresek a Hunyadi csaladnev melle. A ferjemnek a Jennifer tetszik, de szerintem nem talal a Hunyadihoz. Amugy szep nev. Szerintetek? Otleteket varok

Figyelt kérdés
A kov nevek kilove a csaladba mar van: Anna, Erzsebet, Anita, Kinga, Petra, Margit, Zsuzsa, Maria, Melinda. Valami modernebb nev kene nem az ilyen atlagosak.

2014. aug. 30. 10:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt de nem ilyenre gondoltam...ezek tipikus magyar nevek es sajnos nekem sehogy nem jonnek be:((((
2014. aug. 30. 14:31
 12/33 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek a nem feltétlenül magyar nevek, lányaim orosz neveket kaptak. De annyira gyönyörű vezetéknevetek van, ami magyarosabb már nem is lehetne, hogy e mellé egy Jennifert, vagy hasonlót párosítani számomra "bűn". Annak ellenére, hogy nagyon tetszik a Jennifer... Nem feltétlenül a régi magyar nevek között keresgélnék, pláne, ha nem tetszenek, de valami kevésbé idegen hangzásúban gondolkodnék. Gyönyörű nevetek van!

Ami nekem tetszik:

Hunyadi Zsófia

Hunyadi Emma

Hunyadi Izabella

Hunyadi Dóra

Hunyadi Johanna

2014. aug. 30. 15:08
 13/33 A kérdező kommentje:
jah raadasul a ferjemet Matyasnak hivjak....
2014. aug. 30. 15:39
 14/33 anonim ***** válasza:
Maja,Debóra,Lilien,Mira,Kira,Emma,Hanna,Vivien
2014. aug. 30. 16:03
 15/33 A kérdező kommentje:
Maya es Vivienne eleg szep
2014. aug. 30. 16:35
 16/33 anonim ***** válasza:

Hunyadi Maja esetleg. J-vel. Mert a Hunyadi mellé az ipszilonos Maya, hát az már hogy néz ki?

(én ismerek egy Tóth Celeste nevű lányt. Mit mondjak, elég nevetséges.)

2014. aug. 30. 17:02
 17/33 A kérdező kommentje:
leszukult a kor a LIZBETH, ELZA, ZARA, BELLA nevekre.a Mayan meg gondolkozok
2014. aug. 30. 17:17
 18/33 anonim ***** válasza:
Akkor ezek közül én a Bellára szavazok. Ez áll hangzásilag legközelebb a vezetéknévhez.
2014. aug. 30. 17:33
 19/33 anonim ***** válasza:
Bella,és az Elza ami még illik a nevetekhez,de hidd el nekem magyaros vezetéknévhez nevetséges egy nagyon külföldi név
2014. aug. 30. 17:35
 20/33 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat:)valamelyik a 4 kozul lesz...varok meg velemenyeket...meg nem tudok donteni mert tetszik mind a 4...alszok ra parat..irjatok
2014. aug. 30. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!