Testvérnév kérdés kicsit másképp, Bendegúz mellé?
Én ezeket gondolnám:
Levente, Olivér, Domonkos, Ágoston, Sebestyén, Sámuel, Boldizsár, Ábrahám
Szóba került a Sebestyén, Tihamér, Teobold, Dömötör többek között. :) Nagyon sokáig a Boldizsár tűnt befutónak, aztán a 8. hónapban úgy döntöttünk, hogy a végső választás a Baltazár! :) Nem feltétlen akartam ugyanolyan kezdőbetűvel, de így alakult. Nagyon összecsengőt pedig egyáltalán nem, így a Benedek pl. abszolút kiesett. A választásunk egyébként nagyon megosztja az embereket, van aki csak "diplomatikusan" nem szól semmit, van akinek nagyon tetszik, van aki egyenesen kacag egy nagyot, főleg ha mindkét gyerek nevét megtudja. Emiatt voltam kíváncsi, hogy más milyen nevet adott volna a kistesónak. :) Egyébként őszintén meglepődtem azon, hogy több embernek is eszébe jutott a Baltazár, mert szerintem igen ritka. Mégis, már.hallottam, olvastam, hogy más is nevezte el így a gyermekét, sőt, egy ismerősöm ismerősének ugyanaz a két gyermekének a neve, mint az enyémeknek.
Köszönöm a hozzászólásokat!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!