Most akkor melyik igaz a cickafark teával kapcsolatban?
Valahol azt írják, hogy NE igyák azok, akik cisztásodásra hajlamosak, máshol meg azt írják, hogy elmúlaszthatja a cisztákat.
Most akkor mi van?
Tenyleg egy csonakban! :)
En most rendeltem be az extra C vitamint, sajnos nekem az immunrendszeremmel is lehet valami, magas az anti TPO. (pajzsmirigy antitest) En az Aviva tornat akarom kiprobalni. Milyen az a terhesjoga?
Ez inkább "terhes akarok lenni" jóga.
Olyan pózok, mozdulatok, amik csökkentik a stresszt (mert a stresszhormonok elnyomják a nemi hormonokat), fokozzák a medence (méh, petefészkek, hüvely) vér- és energiaellátását, és javítja a hormonháztartást.
Ma este vagy holnap délelőtt priviben küldök képet.
Nem tudom, hogy a fehércukor/fehérliszt megvonása vagy a jóga, esetleg mindkettő együtt segített, de mindkettőt június végén vagy július legelején kezdtem, rögtön a mensim után, és a következő mensim már nem jött meg.
Remélem segít neked is!!!
Koszonom szepen, varom!
De akkor te most terhes vagy? Vagy nem iden juliusrol beszelsz? Kicsit megkavarodtam! :)
Gyors válasz, mert lóti-futi van most nálam:
Múlt héten volt missed ab.-om. Szabálytalanná vált a petezsák, bizonyára üres is volt.
Küldtem privit! :)
Hány hetes voltál? Próbálkoztok újra?
(Ha gondolod, priviben is válaszolhatsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!