Nektek mi tetszik annyira a Hanna névben?
Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdés, akiknek tetszik :)2014. aug. 26. 23:00
1/8 anonim válasza:
Az hogy egy szép,rövid,egyszerű név és lágy hangzása van,szinte minden vezetéknévhez passzol,ha lesz lányom Hanna lesz a neve:) vagy Melinda:D
2/8 anonim válasza:
Elsősorban egyszerű, a hazai vezetéknevekhez sokkal jobban passzol, mint mondjuk egy "Britni". Becézhető (Hannus), de komoly névként, felnőttként is vállalható. Számomra egyszerűen nagyszerű. Elképzelésben pedig egy huncut, cserfes kislányt tudok elképzelni Hannának. A kislányunkra pont illik. Huncut is, cserfes is. :)
3/8 anonim válasza:
Egyszerű,jól becézhető.
VISZONT tömeg név lett.
4/8 anonim válasza:
Gyönyörű, komoly és lágy név (alapból a keményebb női neveket szeretem, de ez valahogy kivétel). Névként még mindig nagyon tetszik, viszont már nem adnám, mert megutáltatta velem egy sorozatból egy karakter, és nem tudok tőle elvonatkoztatni - sajnos.
5/8 anonim válasza:
Mert önálló névként becézetlenül is jól hangzik. Pl egy Viktóriát mindenki Vikizni fog, Viktória maximum hivatalos helyeken lesz. Hanna meg teljesen természetes, hogy ha így szólítják, de becézni is lehet ha szeretné.
Szép a hangzása.
Nekem például a Mia név nem tetszik, olyan macskanyávogás, mégis felkapott.
6/8 anonim válasza:
Nem kötekedésből kérdezem tényleg, de hogy becézhető a Hanna? Egyik válaszoló szerint jól becézhető, nekem viszont egy verzió ugrott csak be, a Hannus...
7/8 anonim válasza:
2. vagyok, és a becézései, amiket a család használ:
Hannus, Hannácska, Hanni, Nusi, Hancsi, Anni, Hanka és még van, aki Nanuskának hívja. Bár ez biztos egyedi ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!