Mire valo a mozes kosar? (bovebben lent)
És hová tennéd a mózest, a földere? Azért ott ilyenkor nagyon hideg van. Esetleg ha olyan babakocsitok van amihez van mózes, akkor abban betehetnéd. Bár ahhoz lehet hozzászokna.
Esetleg költözz át Te a babaszobába eleinte pótágyra, vagy szivacsra.
Több ötletem nincs.
Szerintem meg nyugodtan beteheted a mózesbe. A Peg perego mózesek nagyon nagyok, abba kényelmesen el is fér. Nekünk olyan van és állványt lehet csinálni a kocsi vázából. Igaz éjjel nem szoktam abba altatni, de nagyon szereti ha sétálunk benne, egyből elalszik. Voltunk már hosszú autóúton (12 órás) és az autóban egész éjjel a mózesben aludt.
Vagy egy másik megoldás ha veszel egy bölcsőt mert az nem olyan nagy mint egy babaágy, sokkal keskenyebb. Mikor újszülött volt a babám sokszor aludt abban.
Szia!
Nálunk ez úgy volt, hogy egy kis asztalka-komód félén volt a hagyományos fonott mózeskosár a picinek az első hetekben a franciaágyunk mellet. Jó volt így :)
Koszonom szepen a valaszokat. A babakocsihoz van mozeskosarunk, de ejszakai alvashoz valami ilyesmire gondoltam: [link]
Azt hiszem a mozeskosar olcsobb, es csak egy par hetig akarom hasznalni, ezert merult fel a bolcso helyett. Hat nem konnyu elso babasnak lenni, mikor fogalmunk sincs, mire szamitsunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!