Melyik név a szebb? A vezetéknév Balogh.
Helga
Szonja
miért válaszol az akinek egyik sem tetszik? a kérdező arra kíváncsi hogy szerintetek a 2 közül melyik a jobb...
szerintem mind a két név szép, és nem elcsépelt, de a vezetéknévhez a Szonja jobban passzol (a Helga pedig az egyik kedvenc lánynevem:) ).
Tudom hogy már nem aktuális de megláttam ezt a kérdést és gondoltam muszáj leírnom,hogy engem Helga Szonjának hívnak.A Helga névtől nem vagyok nagyon elájulva és láttam itt a kommentekben,hogy annyira senki sem.De a Szonja szerintem nagyon szép név :) Bevallom nem esett annyira jól hogy itt mindenki cikizte a Helga nevet,hogy nagyképű,parasztos stb.Soha nem értettem,hogy a negatív kritikákat miért kell mindig megosztani másokkal,főleg ha a kérdezőnek vélhetően ez a két név tetszik.Tudom,hogy a kommentem nem éppen építő jellegű,de gondoltam ezt a véletlen egybeesést muszáj megosztani én jót mosolyogtam rajta
16/L(ezt azért írtam ide,hogy lássák nem öreges név a Helga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!