Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nov-ben lesz 3 éves a kislányo...

Nov-ben lesz 3 éves a kislányom. Milyen takarot ill. párnát vegyek? Mekkora méretet? Hol? Neten esteleg rendelt már valaki?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Bemehetsz boltba, viheted a gyereket is, és választhattok valami olyat, ami megfelel árban, és mindenkinek jó. Nem tudom miért olyan nagy kérdés ez, és tényleg nem rosszindulatból, csak nem értem, olyan takarót vegyél meg párnát, ami kényelmes lesz neki. Mi a Jyskben vettünk, és nagyon szereti a gyerkőc. Na meg én is, mert be szoktam bújni az ágyába. Nem nehéz, de elég meleg, a párna finoman süppedős, de nem túl magas. :)
2014. aug. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!