Jár nálatok fogtündér?
Figyelt kérdés
Kislányomnak elkezdtek mozogni a fogai.Borzasztóan örül,mert valami mesében látta,hogyha kiesik a foga,akkor pénzt kap.Erről már lebeszéltem.Valami kis ajándékot azonban vár.Gondoltam barbie-s fogkefére,multivitaminra.Nálatok mit hozott a "Fogtündér"?2014. aug. 21. 07:46
1/9 anonim válasza:
Semmit. Nem kell minden amerikai marhaságot átvenni. Náluk meg mikulás nincs (illetve van, csak karácsonykor)
2/9 anonim válasza:
Igen, járt, egy-egy százast csempészett a párna alá:)
3/9 anonim válasza:
Apróságokat. Volt hogy nem készült előre a fogtündér,mert este 10kor esett ki és egy nyalókát találtam csak otthon (pont azt nem kéne :-) ). De volt h vettem neki egy cuki radírt vagy egy 20ft-os noteszt..ami belefér a dobozkába amit kiraktunk a fogával. A lényeg a hatalmas öröm,látod h tényleg elhiszi hogy az ő fogacskáját elvitte a tündér,egyszer még sütit is raktak ki neki. Pont úgy várja mint a Mikulást amerikai baromság ide -vagy oda. Az oviban meg már nagy a nyomás,hogy van fogtündér. (Hiába nem akarnék én pl.Halloweewnezni sem,mert amerikai baromság,manapság már az óvónőkkel KÖZÖSEN díszítenek és készülnek erre.)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.radír,notesz,mindig jól jön.
2014. aug. 21. 09:26
6/9 anonim válasza:
Én sem akartam fogtündéresdit, de hát ha máshoz jön, akkor hozzánk is kell. Pénzt sosem kapott.
Figurás fogkefét, színes ceruzát, noteszt, matricát.
7/9 A kérdező kommentje:
A testvéreinek nem járt a fogtündér.Nekik csak ládikájuk volt,amibe gyűjtötték a kiesett fogakat.Köszönöm a válaszokat,én is csak ilyen kis apróságokra gondoltam.
2014. aug. 21. 10:42
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet a Fogtündér is a Halloween is,és minden ilyen.Én is szeretem ezeket az ünnepeket,remélem a lányunk is fogja.
Lehet hogy amerikai szokás,de akkor is mókás.
9/9 anonim válasza:
Nemétezik! 😂 de adj neki egy kis cukrot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!