Nálatok visz valamit a fogtündér?
Ez az elso valaszolo csak kotekedik es marhara okosnak erzi magat.
Am az en lanyom meg csak het honapos de emlekszem anno en fesut, kistukrot kaptam :-).
Am en vmi kedvenc dolgot vennek neki ami epp slager nekik de csak kis aprosagba. :-)
9 éves a nagylányunk, minden kiesett fogánál jött a fogtündér. Pedig mi is magyarok vagyunk :) :)
Mindig írt egy kedves levelet, és kapott apró meglepiket, új fogkefét, finomságot, kis noteszt...
Mindig olyat, amire vágyott, de apróságokat.
Mindig éjjel jön és a párna alá csempészi be az ajándékot, és a fogát nem viszi el, hogy el tudjuk rakni, mert tudja, hogy beragasztjuk egy könyvbe.
Szerintem nagyon jó dolog, örömet okozunk vele a legdrágább kincsünknek, csak jó lehet. :)
Nekem is idegen ez a dolog.
Gyerekkoromban nekem nem jött a fogtündér, csak eltettük a kiesett tejfogainkat és ennyi.:)
Ja... Láttam egy fogtündéres filmet. 1 hétig paráztam utána. Komolyan!
Történet:
Minden legendának megvan a sötét oldala... A régi legenda szerint ha egy kisgyerek a kihullott tejfogát párnája alá rejti, a Fogtündér eljön érte éjjel és otthagy helyette egy aranypénzt. A lényeg: soha ne lesd meg a Fogtündért! Amikor kicsi volt, senki sem hitte el Kyle-nak (Chaney Kley), hogy látta a Fogtündért, aki megrémisztette és meg akarta ölni őt. A porcelánmaszkos nő képe egész életén át kísérti. Tizenkét évvel később gyermekkori barátnője, Caitlin (Emma Caulfield) visszahívja őt szülővárosába, Darkness Falls-ba. Caitlin aggódik, mert kistestvére, Michael (Lee Cormie) ugyanarról a félelemről számolt be, mint amit annak idején Kyle is tapasztalt...
:D
9-es elgondolkodtatott. :)
Hiába idegen nekem a dolog, mert a mi időnkben ilyen nem volt, ha a pajtásainak jön a Fogtündér, akkor hozzánk is fog. Tényleg ne maradjon ki ő sem, ne érezze rosszul magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!