Magyaroroszágon miért törvénybe ütközö és nem elfogadott dolog a Béranyaság? én szivesen lennék béranya
"a véradással és vérplazmaadással semmi bajuk az embereknek - miközben anyagi juttatásban részesülnek!!! ezt én szervkereskedelemnek hívnám! Ez teljesen legális....szóval hogy is van ez??? "
Bocs, de ezt konkrétan belső infóból tudom, hogy mivel ez valóban szervkereskedelemnek számít, ezért hivatalosan nem a plazmáért fizetnek, hanem mivel időigényes folyamat, ezért az ember idejét fizetik ki.
Mindre van kiskapu, csak meg kell találni.
Szerintem azért nem engedik, mert pénzért vállalnák a nők, nyilván nem számlára, adózva és sosem derülne ki mennyiért vállalták. Tehát kereskedelem lenne belőle, pláne a kissebbség körében vállalnák szerintem sokan megélhetésből.
Meg azért a női szervezetet igencsak igénybeveszi a terhesség.
Valóban szükség lenne rá, mert sokaknak nincs más lehetőség saját gyerekre. Viszont ez is mint már minden átmenne pénzéhségbe. Márpedig természetesen ingyen nem lehet elvállalni. Ráadásul a szülő nő részéről azért egészségi rizikóval is jár.
Gondoljatok bele, terhes lesz, jönnek a terhességi rosszullétek. Aztán ki tudja milyen komplikáció, akár veszélyeztetett terhesség, esetleg otthon kell maradnia, nem tud dolgozni. Ez máris anyagi kiesés a családjának, a saját gyerekeivel már nem tud úgy foglalkozni. Aztán jöhetnek a testi változások. Lehet addig nem volt semmi, de ennél a gyereknél már szétreped a bőre stb. ami egész életére kihat és mégcsak nem is lesz egy gyerek ami kárpótolja. A házasélet a férjével. Szülés közben bármi komplikáció jöhet. Lehet, hogy odáig nem volt semmi, de mondjuk nagyobb baba és normál úton szül, esetleg jobban reped, jobban kitágul a hüvely stb. Szóval annyi előre nem látható dolog van, hogy egy ilyet bevállalni, nagyon nagy felelősség nemcsak a nő részéről, hanem a párja részéről is. És ki tudja a felkérő család mennyire gondolja meg magát, vagy mi van, ha közben mégis terhes lesz aki felbérelte a béranyát.
A másik, hogy az emberek nem önzetlenek, olyan órási pénzek forognának ezért. Nem tudom elképzelni, hogy ha a kormány kiszabná hogy legyen 1millió, akkor zsebbe nem csurranna cseppenne mondjuk mellé még 5millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!