Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan anyukak,...

Vannak itt olyan anyukak, akik fogytak szoptatas alatt?

Figyelt kérdés
13 kg-ot hiztam terhesseg alatt. 20 honapja szoptatok/tam. Miota megszuletett a lanyom 20 kg-t fogytam. De rengeteget is mozgok. Most hagytuk abba a szopit es kivancsi lennek, hogy masnak visszajottek-e a kilok.

2014. aug. 16. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is lefogytam: Normálisan ettem, de a sok mozgás,babakocsi-emelgetés is biztos segített.

Nekem akkor pattant vissza pár kiló, amikor dolgozni kezdtem és a napi pörgés helyett 8 órát kellett az íróasztalnál ülni.

2014. aug. 16. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is lement sok, sőt túl sok, de amikor abbahagytam 1 év után túl sok jött vissza is:(
2014. aug. 16. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! 46 kilóval kezdtem mindhárom terhességemet, 66, 66 a harmadik fiamnál pedig 68-al mentem szülni. Sajnos én mindig vékony voltam. A legkisebb fiam 2 éves múlt még szopik. Bármennyit eszek, nassolok, sajnos nem hízok. Rám valamiért nem rakódnak a kilók :(
2014. aug. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!