8 hetes a babám, de még mindig nagyon fáradt vagyok, nehezemre esik ellátni őt és a háztartást. Lehet valami eü-i problémám?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt beszélgettem másokkal, mondták hogy hamar rendbe jöttek, szinte kórházból hazaérve ellátták együl a háztartást, férjet, meglévő gyerekeket és természetesen a babát. Nekem az első hetekben anyukám és anyósom segített a háztartásban, de még most is nagyon fáradt vagyok fizikailag.
Mikor lesz ez jobb?
2014. aug. 16. 13:28
11/11 anonim válasza:
Vashiány! :)
Nekem is az volt egész életemben, születésemtől fogva, és semmi sem javította. Folyton aludnék. Melóban, buszon, suliban aludtam is, mikor megvan, akkor különösen rossz. Folyton fáradt vagyok.
Szedtem vasat, de olyan székrekedést okozott, hogy hetekig szenvedtem, fájt a hasam.
Úgyhogy maradok inkább folyton kómás. Sok májat eszek viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!