Ti milyen nevet adnátok 3-as ikreknek?
Csak 1-1 variációt kérek, NEM felsorolást! három fiú vagy három lány esetén!
Előre is köszi!
Én nem adnék azonos kezdő betűset, mert külön emberek, külön személyiség...
Na meg van iker ismerősöm akik utálják h auonos nekik...
De persze a ti döntésetek :) egyéni vélemény :)
Nálunk (az egyik kutya) van Joey, Zoé és Zoli. Ha nem artikulálok eléggé, jön mindegyik :)
Ráadásul a külföldi barátaink, angol verzióban ejtik a Zoét, Zoey-nak, így szegény kutya mindig megszívja, mert azt hiszi, hogy neki szólt.
Annabella, Heléna, Leila
Benjamin, Péter, Dániel
OFF. Szép nagy család lesztek! Gratulálok! Nekünk is volt már 2 lányunk, mikor az ikrek születtek.Igaz, ők csak kettesek! :)
Gergő-Levente-Barnabás
Eszter-Nóra-Petra
Laura-Luca-Lívia
Máté-Mátyás-Marcell
Remélem tetszenek! :)
Lány: Zoé, Kira, Virág
Fiú: Bendegúz, Kende, Patrik
Kíváncsi vagyok, hogy végül mit választottatok:)
Léda, Gréta, Emília
Brúnó, Boldizsár, Barnabás
OFF: Le a kalappal előtted, nem félsz, hogy 2 gyerek mellé rögtön 3 is érkezik egyszerre? Mennyi idős a 2 nagyobb és mikorra várod az ikreket? További jó babavárást és jó egészséget Nektek!
Lány: Veronika, Hermina, Regina. (Veni, Mia és Regi becézéssel, így nem csengenének össze.)
Fiú: Marcell, Ábel, Vencel.
Köszi mindenkinek!
Van néhány ami tettszik.
A fiam 7 lesz a lányom 3 ...és még a legelején járunk, szóval remélem minél tovább bent maradnak :)
Szia!
Én simán megcsinálnám, hogy összecsengőt adok. Igen, külön személyiségek, és szerintem pont ezért teljesen mindegy, hogy mi a nevük, nem a nevük határozza meg a személyiségüket. Pl. Ismerek 2 olyan lányt, akik barátnők, teljesen különböző személyiségűek, és mind a kettejüket Annának hívják. Vagy a nővérem és én. Nem vagyunk ikrek, 3 év van köztünk, de nővérem Stefi, én Stella. Ugyanaz a monogramunk, mégse keveri össze anyukánk, hogy ki mit csinált. Sőt, szerintem egy anyának nem is kell monogramot ráírnia a gyerekek alkotásaira, hogy tudja, melyik kié. Az iskolában meg csak megmondják a tanítónéninek, hogy ki kicsoda...
Tehát. Én lányoknak adnám:
Holli-Dolli-Molli-Polli (ezek közül hármat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!