Van igy esely az elvalasztasra?
Figyelt kérdés
Lanyom 21 honapos, cicifuggo. Cumit soha nem fogadta el. Szeretnem elvalasztani, mert mar fajnak a melleim. Ejjel szopizik csak. Vagyis csak cumizik vele. Ma megtalalta a cumijat, amit soha nem hasznalt es betette a szajaba. Mar 9 ora ota a szajaban van. Le tudom igy szoktatni a cicizesrol ha most elfogadja a cumit?#cumi #eltalasztas
2014. aug. 14. 22:44
1/2 anonim válasza:
le tudod így is szoktatni, de így még egy gondot kreálsz magadnak, mert cumiről is le kell majd szoktatnod.
tehát nem oldod meg, csak magad előtt tolod.
vagy most eleszed a cumit és nem szoptatod meg, így lesz 2-3 sírós éjszakátok, vagy cumizik, pár hónap múlva meg azt veszed el és lesz pár sírós éjszakátok...
nem vagyok cumi ellenes, de 2 évest már nem hagynék rászokni!
2/2 anonim válasza:
Én sem adnék neki cumit. Elválasztani pedig simán el tudod, én így csináltam: éjjel APA ment hozzá visszaaltatni. Nála nincs cici, a férfiak határozottabbak, így nem volt mit tenni, aludni kellett. Adhatsz neki alvós állatkát pl. De cumit semmiképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!