Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » C 1111 után következő vizsgála...

C 1111 után következő vizsgálatnál lehet C 2111? Doki nem nézett el valamit?

Figyelt kérdés

Már teljesen belekeveredtem ezekbe a számokba. Köszi a segítséget.

40+5 hetes kismami

2014. aug. 13. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Nyiladozol, ha jól értem épp itt az ideje, nem? :)

2014. aug. 13. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy a mehnyak ha egyszer megrovidul, akkor utána nem tud újra megnyulni, érdekes. De azért nem lehet egyszerű ezt kitapintani, lehet, hogy határeset éppen, és azért tévedett az egyiknél.
2014. aug. 13. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

"Miért ne lehetne?

Nyiladozol, ha jól értem épp itt az ideje, nem? :)"

Javaslom, hogy nézz utána, hogy mit jelentenek a méhszájértékek, ugyanis úgy néz ki, hogy nem nagyon van fogalmad róla...:)

Az első szám a C betű után a méhnyak állapotát jelzi, ami először, a terhesség kezdetén egy nagyobb szám, általában 3-as, de valakinél alapból 2-vel indul, ami a szülés közelébe érve egyre inkább elrövidül, vagyis értéke 1-es lesz, majd el is tűnik teljesen, amikor szül az illető. A többi szám a külső, középső, belső méhszáj nyitottságát mutatja. Ami a két vizsgált értéknél a kérdezőnél mindkét esetben végig 1 ujjnyi nyitottságot jelent. Tehát mindkét vizsgálatnál azonos értéket mutatott.

És az érdekes ebben az, hogy hogy lehetett neki 1 ujjnyira megrövidült méhnyakból egy következő vizsgálat alkalmával 2 ujjnyira "visszahosszabbodott" méhnyak. Tehát ez folyamatosan rövidül, ez nem szokott feljebb menni értékügyileg.

Szerintem kérdező ez azért lehet, mert esetleg elírás történt, vagy mert más lett a vizsgálati eredmény, esetleg nem pontos.

Nálam is volt olyan, hogy egyik orvos azt mondta, hogy 3 ujjnyira nyitva vagyok, míg egy másik szerint csak 2-re. Ujjmérettől, méréstől is függ.

2014. aug. 13. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Jajj, igazatok van, elnézést, valahogy megfordult az agyamban.

Egyébként nem biztos hogy ugyanarra az állapotra nem tapintana-e két doki is picit mást.

2014. aug. 13. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Két különböző doki volt.

Csak én is úgy gondoltam, hogy C 1111-nél már nem lesz más értékem. Az előző babámnál ez volt az utolsó amit a kiskönyvembe írtak. Rá két napra született meg, 40+6 hetesen. :)

2014. aug. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!