C 1111 után következő vizsgálatnál lehet C 2111? Doki nem nézett el valamit?
Már teljesen belekeveredtem ezekbe a számokba. Köszi a segítséget.
40+5 hetes kismami
Miért ne lehetne?
Nyiladozol, ha jól értem épp itt az ideje, nem? :)
"Miért ne lehetne?
Nyiladozol, ha jól értem épp itt az ideje, nem? :)"
Javaslom, hogy nézz utána, hogy mit jelentenek a méhszájértékek, ugyanis úgy néz ki, hogy nem nagyon van fogalmad róla...:)
Az első szám a C betű után a méhnyak állapotát jelzi, ami először, a terhesség kezdetén egy nagyobb szám, általában 3-as, de valakinél alapból 2-vel indul, ami a szülés közelébe érve egyre inkább elrövidül, vagyis értéke 1-es lesz, majd el is tűnik teljesen, amikor szül az illető. A többi szám a külső, középső, belső méhszáj nyitottságát mutatja. Ami a két vizsgált értéknél a kérdezőnél mindkét esetben végig 1 ujjnyi nyitottságot jelent. Tehát mindkét vizsgálatnál azonos értéket mutatott.
És az érdekes ebben az, hogy hogy lehetett neki 1 ujjnyira megrövidült méhnyakból egy következő vizsgálat alkalmával 2 ujjnyira "visszahosszabbodott" méhnyak. Tehát ez folyamatosan rövidül, ez nem szokott feljebb menni értékügyileg.
Szerintem kérdező ez azért lehet, mert esetleg elírás történt, vagy mert más lett a vizsgálati eredmény, esetleg nem pontos.
Nálam is volt olyan, hogy egyik orvos azt mondta, hogy 3 ujjnyira nyitva vagyok, míg egy másik szerint csak 2-re. Ujjmérettől, méréstől is függ.
Jajj, igazatok van, elnézést, valahogy megfordult az agyamban.
Egyébként nem biztos hogy ugyanarra az állapotra nem tapintana-e két doki is picit mást.
Köszi a válaszokat. Két különböző doki volt.
Csak én is úgy gondoltam, hogy C 1111-nél már nem lesz más értékem. Az előző babámnál ez volt az utolsó amit a kiskönyvembe írtak. Rá két napra született meg, 40+6 hetesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!