A Gréta név mellé melyik másik név illene még?
Figyelt kérdés
Szeptemberi lesz a baba és a Gréta mellé még szeretnénk egy másosik nevet is.2014. aug. 12. 19:00
11/18 anonim válasza:
Ez csak 1 vélemény:
Már a Varga Gréta-ban is kicsit sok az RG-GR , ehhez nem adnék még Dorkát (RK), Zorkát (RK), de Barbarát, Reginát sem, túl sok.
Inkább valami dallamosabbat, amiben nem torlódik ennyi mássalhangzó: Dalma, Vilma, Lilla, Imola, Tímea, Lídia, Lívia stb.
12/18 anonim válasza:
Én kétszótagút nem adnék a Varga Grétához másodiknak. Ha csak egy neve lenne, a Gréta, akkor még jól hangzik a teljes név, de a Varga Gréta Zorka például nekem úgy hangzik, mintha valami felsorolás lenne. Egy háromszótagú második utónév viszont szép dallamossá teszi az egész nevet. Meg azt hiszem, én sem választanék olyan nevet melléjük, amiben r betű van. A túl lágy neveket sem szeretem, de például a Varga Gréta Tímea nagyon szépen hangzik (és most a hangzást nézd, ne a konkrét nevet, amit példának írtam, nekem például nem is tetszik a Tímea, csak ez jutott először eszembe).
13/18 anonim válasza:
Szerintem is egy 3 szotagu, gyengéd név illene hozzá, pl:
Varga Gréta Heléna (:
15/18 anonim válasza:
Varga Gréta Boglárka
Varga Gréta Laura
Varga Gréta Júlia
Varga Gréta Amira
Varga Gréta Kamilla
Varga Gréta Viola
17/18 anonim válasza:
Talán Hanna vagy Nóra vagy ha három szótagú akkor Loretta.Az én nevem is Gréta és a harmadik nevem Viktória.
18/18 anonim válasza:
Nagyon szép neve lett, gratulálok a kislányhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!