Lányoknak névválasztás?
A felsorolt nevek közül kellene választani, melyik három tetszik a legjobban (a három név egy sorból legyen, ez fontos az eredetük miatt).
Nagyon sokat segítenétek vele!:)
1. Antónia, Júlia, Lúcia, Tercia, Demetria, Kornélia, Magdaléna
2. Johanna, Sára, Eszter, Anna, Manna, Kána, Delila
3. Kátya, Tánya, Anasztázia, Tatjána, Szvetlána
4. Dorotea, Ariadna, Lídia, Heléna, Médea
3. Abból is a Tatjána csak.
A többi nevet nem tudom megindokolni hogy miért, egyszerűen nem tettszik.
Júlia, Kornélia, Magdaléna
Johanna, Sára, Eszter
Kátya, Anasztázia, Tatjána
Dorotea, Ariadna, Heléna
Szerintem ezek nagyon szép nevek. Főleg a Kornélia, a Johanna, az Anasztázia, a Tatjána és a Dorotea :)
Jajj, nee !! :) Ne húzzátok ki a második sort :) Abban vannak a legszebb nevek:
Sára-Johanna-Anna-Eszter :)
Nekem a Sára és a Johanna a kedvencem, de ezekhez nem megy sem az Anna, sem az Eszter.
Lehetne inkább:
Sára-Johanna-Rebeka
vagy
Sára-Johanna-Noémi
Ezek a nevek különlegesek, szépek és passzolnak egymáshoz :)
Az én ikerlányaim nevei: Alíz-Adél :)
Gratulálok a kicsikhez :) Hány hetes vagy ? :)
Majd mindenképp írj hogy mi lett a vègső döntés :)
Alíz, Anna, Adél
Ez a három név szerintem például tökéletes (az első kettőt még én is adnám) eredetüktől függetlenül.
Köszönöm az újabb segítséget. :) Egyik válaszoló kérdezte, hogyan becéznénk a Helénát, dédanyámat hívták így, őt Ellinek becézték, dédapám pedig Léninek szólította:)
A második sort azért húztuk ki, mert akárhogy válogattunk a nevek között, mindig oda lyukadtunk ki, hogy a három név együtt nem hangzik jól, és ugye ha Johannát beválasztjuk akkor Anna-Manna kilőve, és ez mellé az Eszter nekem furcsa, a Delila vagy Kána pedig túl különleges.
Az Alíz és az Adél egyébként nálunk is fent voltak a listán, nagyon tetszik mindkét név, de végül lekerültek, ahogy sok más is, mert már van a családban.:(
Egyébként már a 7. hónap végén járok, szóval nemsokára érkeznek a lányok :) Már nagyon várjuk őket! :)
Mindenképp megírom a végén, hogy hogyan döntöttünk és köszönöm a segítséget! :)
HÁrmasikrek lesznek?
Számomra jobban és szebben összecsengene 3név, ahogy az egyik válaszoló írta, ha monjuk egyforma betűvel kezdődne a nevük.
A Réka-Rebeka-Regina nagyon szépek.
Ahol lakunk van 3iker kislány, nekik mindhármuknak N betűvel kezdődik a nevük.
Gratulálok!
1. Júlia, Demetria (már csak a Demi becézési forma miatt is, ami nagyon tetszik) és Magdolna.
(2. Sára, Manna, Kána)
3. Kátya, Tatjána, Szvetlána (veszélyes sor, én az idegensége miatt mellőzném).
4. (Görögmániás vagyok, tehát ez a kedvemre való.) Heléna, Médea és Ariadna, bár az utóbbi helyett jobban tetszene a Niobé.
1. Júlia, Antónia, Kornélia
2. Sára, Eszter, Anna
3. Anasztázia, Tatjána és én a Natasát tenném melléjük
4. Dorotea, Lídia, Médea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!