Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek szülés kapcsán végbélre...

Akinek szülés kapcsán végbélrepedése lett, mennyi idő alatt jött teljesen rendbe? A következő babát, ha esetleg van már, szülhetted természetes úton?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:

te jó ég, ne ijesztgessetek!

hogy létezik az ilyen?

a gátmetszés miatt történt? vagy magától?

2010. jan. 13. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem szülés nélkül is végbélrepedésem van, és sajnos krónikus, már szinte állandóan fáj. Proktológos tudja kezelni speciális kúppal vagy kenőccsel.
2010. jan. 13. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
mitől lehet ilyen gondja valakinek?
2010. jan. 13. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Székrekedéstől, erőlködéstől és stressztől.
2010. jan. 13. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Gátmetszés nagy volt, mégis továbbrepedtem. A fiam 4 kiló felett volt, császárra nem volt már idő, olyan gyorsan tágultam.

DE: ne ijedj meg, ez nagyon ritkán fordul elő, csak én vagyok ilyen peches.

2010. jan. 13. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy szülheted hüvelyi úton! Csak várható, hogy akkor is bereped majd. :o(

Én világéletemben székrekedéses voltam, kb. 20 éves koromtól rendszeres aranyérproblémával küzdök. Eddig kétszer szültem, mindkettő után a proktológián kötöttem ki. AZ első után sajnos csak fél évvel mentem el szakemberhez, aki speciálisan nekem előállított kúpokkal két hét alatt rendbe hozott.

A második baba után 5 nappal már nála voltam, mert járni nem tudtam a fájdalomtól. Most 4,5 hónapos a kicsi, épp ma állapítottam meg, hogy segédeszközök nélkül is végre egész jól megy az ürítés.

Sajnos mondta a doki, h előbb utóbb lehet, hogy műtétre lesz szükség, de az az aranyér miatt, mert a repedés helyre jött.

Még egy babát mindenképp szeretnék, de lehet, hogy kettőt is, majd meglátjuk...

Az első kettő között 23 hónap van, most mindenképp lesz 3-4 év különbség...

2010. jan. 13. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja és nem csak Te vagy ilyen peches :o)

Nekem is ez volt: sürgősségi gátmetszés+ repedés, + vadhús kinövés, amivel 8 hónapig szenvedtem...

2010. jan. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!