Akinek szülés kapcsán végbélrepedése lett, mennyi idő alatt jött teljesen rendbe? A következő babát, ha esetleg van már, szülhetted természetes úton?
te jó ég, ne ijesztgessetek!
hogy létezik az ilyen?
a gátmetszés miatt történt? vagy magától?
Gátmetszés nagy volt, mégis továbbrepedtem. A fiam 4 kiló felett volt, császárra nem volt már idő, olyan gyorsan tágultam.
DE: ne ijedj meg, ez nagyon ritkán fordul elő, csak én vagyok ilyen peches.
Persze hogy szülheted hüvelyi úton! Csak várható, hogy akkor is bereped majd. :o(
Én világéletemben székrekedéses voltam, kb. 20 éves koromtól rendszeres aranyérproblémával küzdök. Eddig kétszer szültem, mindkettő után a proktológián kötöttem ki. AZ első után sajnos csak fél évvel mentem el szakemberhez, aki speciálisan nekem előállított kúpokkal két hét alatt rendbe hozott.
A második baba után 5 nappal már nála voltam, mert járni nem tudtam a fájdalomtól. Most 4,5 hónapos a kicsi, épp ma állapítottam meg, hogy segédeszközök nélkül is végre egész jól megy az ürítés.
Sajnos mondta a doki, h előbb utóbb lehet, hogy műtétre lesz szükség, de az az aranyér miatt, mert a repedés helyre jött.
Még egy babát mindenképp szeretnék, de lehet, hogy kettőt is, majd meglátjuk...
Az első kettő között 23 hónap van, most mindenképp lesz 3-4 év különbség...
Ja és nem csak Te vagy ilyen peches :o)
Nekem is ez volt: sürgősségi gátmetszés+ repedés, + vadhús kinövés, amivel 8 hónapig szenvedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!