"Nagy" vezetéknévhez nem találjuk a tökéletes nevet?
Ami egyébként tetszik: Dalma, Kincső, Zente, Zétény, Leila
De egyikre se tudom még azt mondani, hogy tutira szeretném.
Lány:
Emma, Berta, Molly, Jázmin, Flóra
Fiú:
Fülöp, Alexander, Bars, Adonisz
Még nem tudjátok, fiú vagy lány? :) Akjor kénytelen leszek mindkettőt írni. :D
Leírom az én kedvenceimet, hátha:
Lány: Emma, Jázmin, Emese, Johanna, Kinga (a mi lányunkat így fogják hívni), Laura, Viktória, Adél
Fiú: Botond (ez a legeslegnagyobb kedvenc), Máté, Zsolt, Gergő, Milán, András, Benedek.
Hirtelen nem jut eszembe több. :)
Berta, Botond...tetszik :) várom még még még :)
12 hetes uh-n azt mondták lány lesz, 16 hetesen meg azt hogy talán fiú. így mindkét nevet keresünk inkább.
Nagy Berta vagy Nagy Dalma lányba tök jók- tetszenek.
Fiunevek közül a Lehel, Álmos, Fülöp, Huba tetszenek nekem nagyon. :) Hallottam még a Ders nevet is, de a Nagy Ders nagyon rövid lenne. Emellé raknék 2. nevet is, valami hagyományosabbat. Pl Nagy István Ders. :))
Jó keresgélést, majd írd meg hogy végül lány vagy fiu lesz-e?? :))
Ders? elég fura, nem hallottam még :D
2. nevet semmiképp nem szeretnénk. nekem is van, és utálom, hogy mindenhova azt is le kell írni, két néven pedig senki sem fog szólítani.
Valami hosszabb nevet lenne érdemesebb szerintem talán. Ha jól értem különlegesebb nevet akartok, hogy ne a 100. Nagy Éva legyen a baba. Ebben az esetben írtam pár ritkábbat. :)
Lányok: Noémi,Evelin,Annabella, Izabella, Szimonetta, Abigél, Szulamit, Angelika, Melissza, Szabrina, Mirella, Violetta, Elizabet, Emiliána, Amira.
Fiúk: Alexander, Teodor, Gerhárd, Rajmund, Miron, Bendegúz, Aladár, Ruben, Gereben, Jeromos, Nikolasz, Valentin.
Bercel, Vince, Lőrinc, Zénó, Zente.
Villő, Mikolt, Száva,Bereniké,Jadviga, Lizandra, Jarmilla.
Vince, Izabella is tetszik. Annabella, Amira már van a családban, pedig ezek is jók lennének.
köszi az eddigi ötleteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!