Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Nagy" vezetéknévhez nem...

"Nagy" vezetéknévhez nem találjuk a tökéletes nevet?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Írjatok minél több fiú, illetve lány nevet. Tudom, ehhez kb minden illik... A túl gyakori nevek kizárva, ha már a vezetéknév is ilyen gyakori, a keresztnév ne legyen divatnév. Köszi előre is! várom a sok sok ötletet, hátha megtaláljuk benne az "igazit" :)

2014. aug. 8. 11:59
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Ami egyébként tetszik: Dalma, Kincső, Zente, Zétény, Leila

De egyikre se tudom még azt mondani, hogy tutira szeretném.

2014. aug. 8. 12:00
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

Lány:

Emma, Berta, Molly, Jázmin, Flóra

Fiú:

Fülöp, Alexander, Bars, Adonisz

2014. aug. 8. 12:03
 3/27 anonim ***** válasza:
59%

Még nem tudjátok, fiú vagy lány? :) Akjor kénytelen leszek mindkettőt írni. :D

Leírom az én kedvenceimet, hátha:

Lány: Emma, Jázmin, Emese, Johanna, Kinga (a mi lányunkat így fogják hívni), Laura, Viktória, Adél

Fiú: Botond (ez a legeslegnagyobb kedvenc), Máté, Zsolt, Gergő, Milán, András, Benedek.

Hirtelen nem jut eszembe több. :)

2014. aug. 8. 12:05
 4/27 A kérdező kommentje:

Berta, Botond...tetszik :) várom még még még :)

12 hetes uh-n azt mondták lány lesz, 16 hetesen meg azt hogy talán fiú. így mindkét nevet keresünk inkább.

2014. aug. 8. 12:12
 5/27 anonim ***** válasza:
20%

Nagy Berta vagy Nagy Dalma lányba tök jók- tetszenek.

Fiunevek közül a Lehel, Álmos, Fülöp, Huba tetszenek nekem nagyon. :) Hallottam még a Ders nevet is, de a Nagy Ders nagyon rövid lenne. Emellé raknék 2. nevet is, valami hagyományosabbat. Pl Nagy István Ders. :))

Jó keresgélést, majd írd meg hogy végül lány vagy fiu lesz-e?? :))

2014. aug. 8. 12:22
 6/27 A kérdező kommentje:

Ders? elég fura, nem hallottam még :D

2. nevet semmiképp nem szeretnénk. nekem is van, és utálom, hogy mindenhova azt is le kell írni, két néven pedig senki sem fog szólítani.

2014. aug. 8. 12:27
 7/27 anonim ***** válasza:
39%

Valami hosszabb nevet lenne érdemesebb szerintem talán. Ha jól értem különlegesebb nevet akartok, hogy ne a 100. Nagy Éva legyen a baba. Ebben az esetben írtam pár ritkábbat. :)

Lányok: Noémi,Evelin,Annabella, Izabella, Szimonetta, Abigél, Szulamit, Angelika, Melissza, Szabrina, Mirella, Violetta, Elizabet, Emiliána, Amira.

Fiúk: Alexander, Teodor, Gerhárd, Rajmund, Miron, Bendegúz, Aladár, Ruben, Gereben, Jeromos, Nikolasz, Valentin.

2014. aug. 8. 12:46
 8/27 anonim ***** válasza:
59%
Vince,Vencel-ezek elég ritka és vállalható nevek szerintem.
2014. aug. 8. 12:48
 9/27 anonim ***** válasza:
49%

Bercel, Vince, Lőrinc, Zénó, Zente.

Villő, Mikolt, Száva,Bereniké,Jadviga, Lizandra, Jarmilla.

2014. aug. 8. 12:54
 10/27 A kérdező kommentje:

Vince, Izabella is tetszik. Annabella, Amira már van a családban, pedig ezek is jók lennének.

köszi az eddigi ötleteket :)

2014. aug. 8. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!