A MÁKnál is előre veszik az embert, ha gyerekekkel megy?
Pedig valahol ez normális lenne.
Mint ahogy átadom a helyet a terhesnek, öregnek, kis gyerekesnek, rászorulónak segítek.
Egyébként engem engedtek már előre bankban is, önkormányzatnál is behívtak, amikor látták hogy rohangál a lányom (márpedig én nem tudom székhez szögezni 5-10 percnél tovább).
De ilyen társadalomban élünk, ez van.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt.
Jaj kérdező persze amíg te mész gyerekkel addig normálisnak tartanád, de amikor 2 órája nem kerülsz sorra mert 5 perce érkező anyukák menne be előtted akkor nem vágnál hozzá jópofát az biztos.
Gyereknek is meg kell tanulni várni és nem lesz semmi baja tőle.
Üdítő volt látni a 11-kor belibegő anyukát a 8 éves gyerekével, akik rögtön sorra kerültek bőrgyógyásznál, még én negyed 8 óta ott dekkoltam.
A 8 éves gyerek biztos belehalt volna, ha várni kell...
Pont erről beszélek, ha egyedül vagyok, én előre engedem a gyerekeseket pl. az üzletben is.
És ha tudtam volna előre hogy így van az OEP-nél akkor nem is akadok ki...
Mondjuk nem a nyolc évesre gondolok én sem.
Egyébként az orvosnál lehet hogy más rendszer van. A házi orvosnál nálunk úgy van, hogy ha időponttal mész, akkor az időpontodkor behívnak, ha meg nem, akkor várnod kell, míg két időpontos között bejutsz.
Hát kérdező te nagyon rendes ember vagy! Remélem egyszer találkozunk valahol ahol várni kell:)
Én mindig viszek érdekességet a gyerekeknek és igen, nevelem is ezzel, tanuljon csak türelmet. Mindenki siet, ki haza a gyerekéhez, ki a munkahelyre stb. Nyugdíjast, terhest előreengedek, az más, ők rosszul lehetnek. De a gyerekes téma az kiakaszt, a gyerekek egészségesek, üdék is fittek, a többi rajtunk múlik. Ha kisördögök és lehetetlen velük bírni, akkor maradjanak valakinél. Itt vannak más lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!