11/19 anonim válasza:
Én is csak egy ocsmány öregasszonyt ismerek ilyen névvel. Viszont az Inez nekem tetszik
12/19 anonim válasza:
Imádott Nagymamám :) de ettől függetlenül nem tetszik a név.
13/19 anonim válasza:
Én nem is ismerek Irént, de azonnal egy alkoholista öregasszony jutott róla eszembe. :D
14/19 anonim válasza:
én két Irént ismertem az egyik egy hajléktalan nő alkoholista, üvöltözős, a másik pedig egy teljesen megbízhatatlan idősebb hölgy aki ezerrel pörög (nem fut 100on ő sem)
16/19 anonim válasza:
Az anyósom. Kiráz tőle a hideg.
17/19 zabmester válasza:
Volt ilyen nevű idős rokonunk (én nem ismertem személyesen), akit mindenki úgy emlegetett, hogy "Irénke néni", nem is nagyon tudok elvonatkoztatni a nénizéstől ennél a névnél, szóval nekem ilyen öreges hatása van.
18/19 anonim válasza:
Régies hangzású kicsit már kopott név.
19/19 anonim válasza:
anyum <3 <3 <3
Meg nagymamámat isi így hívják, akit szintén szeretek.:)
Anyunak nem tetszik a saját neve, és nekem sem tetszene, de nekem valahogy a nevet megszépíti az, ha ismerek valakit azzal a névvel, akit szeretek. És nekem szerencsére nem egy alkoholista vénasszony, hanem egy fiatalos ANYUKA (direkt írtam nagybetűvel!) jut eszembe, aki imádnivaló! Amúgy Irénkének jobban tetszik, úgy kemény hangzása sincs. Angolul és németül meg kifejezetten szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!