Nem találok nevet a fiamnak! Más is van ezzel így?
lány névvel mi is így voltunk :) férjemnek Doroti, nekem Emília, nem engedtünk volna így mind a két nevet kapta volna :)
de kisfiút várok, egy biztos volt hogy az apja nevét kapja második névnek, elsőnek gondoltunk még a Bencét, Noelt, meg még a Noé is szóba került. de mire teherbeestem nem is jöttek szóba, így a férjem kb 16hetesen említette az Adrián nevet, és mivel jó régen én is szimpatizáltam vele rábólintottam, azt mondta a Gergőt is. de már annyira Adriános volt a baba hogy az maradt :)
Én is így éreztem. :)
Az első lány volt, neki már a fogantatása előtt volt neve, a fiamnak meg sehogy sem éreztem az igazit. Már majdnem a végén voltunk a terhességnek, amikor visszagondoltunk arra, amikor a lányunkat vártuk, és nem tudtuk még a nemét. Így volt 2 fiúnév is a listán. Ebből választottuk az egyiket és az lett az igazi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!