Aki ingyen vált meg a nem használt babadolgoktól, az hova adta?
Olyan pici babás nincs a környezetemben, akinek kéne, kismama meg egyáltalán nincs.
Elrakni nem tudom és nem is akarom. Azt szeretném, hogy nálunk ne foglalja a helyet és jó helyre kerüljön.
Egy kisfiam van, nem lesz több és sok szép, újszerű holmink maradt. Szétosztogattam (mert a családban, baráti körben nem volt kinek adjam):
Barátnőmön keresztül a kerületi plébániára bevittük, az ott dolgozók tudják, hogy ki az, akinek szüksége lenne rá.
Az oviban volt zsibvásár nap, oda kisebb játékokat- az ebből összegyűjtött pénzből bábszínházat hívtak nekik.
Az ovihoz kijött egy belvárosi családsegítő szoglálat egyik nap előre bejelentve, oda is tudunk adni mindenféle babás holmit (ruházat, felszerelés, játék)
A kiságyat stb. adhat-kaphat oldalon és a szívesség.neten, illetve volt, amit ingyenes elvitelre meghirdettem a hoxán (ott van ilyen fórum).
Megkérdeztem a védőnőt, elvinne-e kisebb dolgokat olyan családnak a kerületben, aki szerinte rászoruló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!