El szeretném adni az alig használt testvérbabakocsinkat! Van ötletetek hol tudnám hirdetni ingyen?
Most már szinte az összes nagy újság honlapján ingyenesen hírdethetsz és ha vidéken élsz ott is ingyenesek a megyei hírdetések feladása online.
Tehát Express,Bazár stb...
szia
mennyiért árulod? milyen színű? hasonlók?
nekem lassan megszületik a második bébim így majd kell egy tesókocsi.... úgyhogy érdekel a dolog
Szia!
Nattou tipusú (Brendonos), nagyon szép állapotú, világoskék-homok szinű, könnyű a súlya és könnyű vele közlekedni is. Mindkét támlája vizszintesig dönthető.
Nem sokat használtuk, és 20.000-ért adom.
Frankó!
Figyi én június végén fogok szülni.....
Ha addig nem venné meg Tőled senki én megvenné, de csak júliusban kapok pénzt és akkor tudom fizetni.
Ha írsz egy e-mailt privátba akkor tarthatnánk a kapcsolatot és ott megbeszélhetnénk a többit, ok?
köszi
Szia
Sajnos kölcsönkérni nem tudok....
Ha addig meglesz még a kocsi akkor megvenném, azért legyen szerencséd hát ha megveszi valaki, tudom milyen mikor minél előbb túl akar adni az ember a dolgain...
Akkor még beszélünk, rendben?
azért köszönöm
Köszi, h megértesz...:-))
Majd meglátjuk, hogy elviszik e addig. Azért hivj majd!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!