Volt olyan anyuka, aki szülés utáni kórházi tartózkodás idejére vitt be magával laptopot, internetezés céljából?
Csak érdekelne, hogy volt e ilyenre példa, hogy, bevitt valaki magával gépet, mobilnettel, hogy így tartsa a kapcsolatot az otthoniakkal, stb.
van egyáltalán erre lehetőség a kórházakban, úgy értem nem szólnak érte?
én telón neteztem, mert nem sikerült laptopot kerítenem.
szerintem nem szólhatnak érte, csak kérdés, hogy milyen szobatársat fogsz ki, nem tart-e majd emiatt sznobnak, vagy ilyesmi. néha furcsák szoktak lenni az emberek. ha megszületik a pici, akkor nem hiszem, hogy érdekelni fog a net, de én majdnem 2 hetet feküdtem bent túlhordással, és bizony jól jött a mobilnet.
Szia.
Én behozattam a férjemmel a gépemet a kórházba. Nekem is besárgult a baba, 24 órán át nem volt velem, aznap nem is jött senki látogatni, így gépeztem. Szobatársam sem volt, mert olyan szobába tettek, ahol egyedül voltam.
Jó, hogy legalább netezni tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!