Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én szeretném, apuka nem. Mit...

Én szeretném, apuka nem. Mit tegyek, hogyan jussak túl rajta?

Figyelt kérdés
Van már egy 17 hónapos ikerpárunk,de én nagyon szeretnék még gyereket,a férjem viszont hallani sem akar róla. Azt mondja,hogy van már 1 fiunk és 1 lányunk,mit akarhatunk még? De bennem dúlnak az anyai ösztönök és minden porcikámmal vágyom még egy vagy akár több babára. Olyannyira leköti minden gondolatomat egy új kisbaba érkezése,hogy már hetek óta minden éjszaka erről álmodom. Ráadásul a környezetemben mindenki terhes...ugye ismerős,hogy pont ilyenkor lesz mindenkinek gyereke? :( Akik voltak már ilyen helyzetben,hogyan sikerült túllépnetek rajta vagy közös megoldást találni?
2014. júl. 30. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudnak lekötni eléggé az ikrek? Mert a legtöbb nönek már egy gyerek is sok, nemhogy kettö.
2014. júl. 30. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Figyelj mindenképpen nyugtasd le magad nagyon kicsik az ikreid,foglalkozz velük többet gondold át,hogy lehet most még egyszerű,aztán belépnek a dackorszakba és bizony téped a hajad egyszerre két gyerekkel,gondold át,lehet még később is babád,de most nem lenne jó egyikőtöknek sem egy újabb kisbaba.
2014. júl. 30. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, Kérdező, hogy egy ilyen fontos kérdésben nem egyet akartok a férjeddel. Megértelek, mert én is most szeretnék 3. babát nagyon, mindennél jobban, holott a kisebbik alig múlt 1 éves.

Azt tanácsolom, kérdezd meg a férjed, mi miatt nem szeretne harmadikat, s a válasza függvényében gondolkodni. Ha olyan ellenérve van, amin lehet változtatni (pl. anyagiak miatti félelem, fáradtság, meghatározhatatlan bizonytalanság), akkor igyekezz javítani, segíteni a helyzeten, s később visszatérni a témára. Szerintem mondd el őszintén a férjednek, hogy te mennyire vágysz még gyerekre, s hajlandó vagy ezen-azon változtatni, könnyíteni az ő helyzetén, nagyobb részét vállalni a gyerekekkel való foglalkozásnak.

2014. júl. 30. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, nekem is ikreim vannak , sőt mellette van még egy 4 éves fiam, de még szívesen vállalnék babát, de az anyagiak miatt nem merjük. Azért mert valakinek ikrei vannak, miért nee vállalhatna mág egyet vagy kettőt.
2014. júl. 31. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy nem kötnek le az ikreim,de úgy érzem,hogy szeretnék még gyereket. Nincs fizikai akadálya (mint pl anyagi okok) és igazából nincs is konkrét érve a férjemnek ellene,csak azt hajtogatja,hogy nem és kész.
2014. aug. 1. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elsö vagyok es nekem is ikreim vannak, meg mellette még másik kettö, de alig egy éves ikrek MELLÉ nem tartom jónak még gyereket vállalni.

Nem az a gond, hogy a kettö mellé még egyet, hanem két 17 hónapos mellé.

2014. aug. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!