Én szeretném, apuka nem. Mit tegyek, hogyan jussak túl rajta?
Nagyon sajnálom, Kérdező, hogy egy ilyen fontos kérdésben nem egyet akartok a férjeddel. Megértelek, mert én is most szeretnék 3. babát nagyon, mindennél jobban, holott a kisebbik alig múlt 1 éves.
Azt tanácsolom, kérdezd meg a férjed, mi miatt nem szeretne harmadikat, s a válasza függvényében gondolkodni. Ha olyan ellenérve van, amin lehet változtatni (pl. anyagiak miatti félelem, fáradtság, meghatározhatatlan bizonytalanság), akkor igyekezz javítani, segíteni a helyzeten, s később visszatérni a témára. Szerintem mondd el őszintén a férjednek, hogy te mennyire vágysz még gyerekre, s hajlandó vagy ezen-azon változtatni, könnyíteni az ő helyzetén, nagyobb részét vállalni a gyerekekkel való foglalkozásnak.
Az elsö vagyok es nekem is ikreim vannak, meg mellette még másik kettö, de alig egy éves ikrek MELLÉ nem tartom jónak még gyereket vállalni.
Nem az a gond, hogy a kettö mellé még egyet, hanem két 17 hónapos mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!