Lehet buta kérdés, de vonatra mennyire macerás felszállni babakocsival? Ugye figyelnek míg felszerencsétlenkedem magunkat?
A vonatajtót magadnak kell bezárni miután felszálltál.
Amúgy én sose vállalkoztam volna babakocsis utazásra, szerintem el se férnék vele.
Nagyon gyakran vonatozunk, a kezdetektől magamra kötve vittem a lányom.
Szerintem egyedül nem egyszerű feltenni egy babakocsit gyerekkel együtt a vonatra, mert nagyon magas. Mi szoktunk vonatozni, de még a kis esernyőre csukható felrakásához is segítséget kérek, mert már a gyerkőc 12.5 kg, nehéz.
Még soha nem volt olyan, hogy ne segített volna valaki. Általában fel is ajánlják, de legvégső esetben megkérek valakit, még soha nem mondtak nemet.
Viszont ha a nagyobb kocsinkkal vagyunk, azzal nem férünk be a kabinba, csak a "folyosón" tudunk megállni. Szóval ezzel lehet, hogy számolnod kell, attól függ, milyen széles a keréktávolság a kocsidon.
Amúgy persze, figyelnek, hogy mindenki felszálljon, nem hiszem, hogy ilyen figyelmetlenség előfordulna..
7-es hol élsz te??
Mert Magyarországon az IC-k kivételével mind az ócska, ezeréves kék vonatok járnak, ahol némely vagon ajtaját alig bírom kinyitni.
Miskolci vagyok, nem eldugott faluban élek és sokat járok vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!