A társadalom nagy része miért gondolja azt, hogy egy 24-25 éves nő fiatal még ahhoz, hogy gyermeket vállaljon?
A férjemmel jövőre szeretnénk gyermeket vállalni, én akkor lesz 25, ő pedig 33. A környezetemben eddig akikkel beszélgettem erről, vagy akinek elmondtam a terveinket, furcsán néztek rám, valamint azt sugallták, hogy ez nem elfogadott, minek gyerek ilyen fiatalon stb. Mostanában kitolódott a gyermekvállalás, a nők inkább 30 körül vállalják az első gyermeket (tisztelet a kivételnek), amivel nincs is semmi probléma, mert mindenkinek szíve joga akkor vállalni amikor úgy gondolja, hogy megérett rá, anyagilag is stabilak és a megfelelő családi hátteret tudják majd biztosítani a születendő babának. DE, ettől függetlenül nem tudom, hogy miért kell azt sugallni a 30 év alatti korosztály felé azt, nem jó dolog 25 év körül szülni, illetve azt, hogy nem elfogadott?
Szerintem ez a hozzáállás nagy társadalmi ellentéteket szül. Ti mit gondoltok?
Kifejezetten sajnálom azt a Trollt aki lepontozgatja a válaszadókat :-) Már az ország nagy részén napsütéses szép idő van,a szabadsága további részét tölthetné kirándulással,város nézéssel,vagy ha munkanélküli,kereshetne munkát,azért fizetnek is,ellenben azzal hogy a gép előtt ül...
:-)
Üdv a Trollnak- a 4 gyerköcös :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!