16 hetes terhes vagyok és találtam használtam, de teljesen új állapotban lévő, nagyon szép és nagyon jó, olcsó kiságyat. Félek még megvenni, mert nagyon korai. Igazán eléggé beparáztattak, hogy 20. hét előtt nem szabad semmit venni a picinek. Érdekelne a véleményetek.
2014. júl. 23. 11:08
1/8 anonim válasza:
Nem a bútor okoz vetélést. A biológiát nem érdekli a lakás berendezése. A babonák kora a középkorban lejárt. 80-as IQ felett ebben senki nem hisz. Mi a 25. hétre készen voltunk. Mindenki jól van.
2014. júl. 23. 11:15
2/8 anonim válasza:
Én a 28. héten vettem meg, de csak azért ekkor mert összekötöttük a vásárlást az egyéb babaholmik beszerzésével, és elég sokáig nem tudtuk meg a kicsikénk nemét.
Sztem ha jó áron van vedd meg nyugulodtan most, ne figyelj a vészmadarakra. (Nekem is sokan tanácsolták hogy mindent csak az utolsó hónapban vegyek meg, de ez már csak azért is lehetetlen lett volna mert a 7. hónaptól erős görcseim voltak).
2014. júl. 23. 11:19
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ én is mihamarabb készen szeretnék vele lenni, ne keljen ezen aggódni, hogy tuti meg lesz- e minden. Igazán nem babonára gondoltam. Az orvosom mondta, hogy a vetélés kockázat a 20. hét után szinte 0- ra csökken, ezért érdemes vele addig várni. :)
2014. júl. 23. 11:21
4/8 anonim válasza:
Én 26hetesen vettem meg,de ha találtam volna hamarabb akkor simán megveszem, nagyon sok babaholmim (igaz kaptam) már a 16ik hétre megvolt!
2014. júl. 23. 11:25
5/8 anonim válasza:
Gratula a babához! :)
20 hetesen rendeltem meg, akciós volt egy boltban.
Most 32 hetes vagyok, még mindig nincs kiságyunk. Az a bolt, ahol megrendeltük, csődbe ment, ahol utána rendeltük meg, ott pedig késnek a szállítással.
Nem ez fog vetélést okozni, ez csak régi babóna. Én a 12-dik hetet vártam meg a vásárlással, utána elkezdtük lesni az akciókat. Nagyon sokat spóroltunk így.
2014. júl. 23. 11:56
6/8 anonim válasza:
Babakocsit 14-15. hét kornyeken. A bababutort pedig most a 22.dik heten
2014. júl. 23. 12:01
7/8 anonim válasza:
A kiságyat 25 hetesen vettük egy ismeröstöl használtan, de csak azért mert ekkor voltunk nála.
Én se mertem korán vásárolni, de a 8. hónapra mindent be akarok szerezni.
Szerintem vedd meg bátran.
Én baba rucikat már baba tervezéskor vettem :-)
30 héten vagyunk és a nagyobb dolgok már megvannak. Így vagyok nyugodt. A babona nem érdekelt.
2014. júl. 23. 12:45
8/8 anonim válasza:
mi a 16. héten vettük meg a bútort és már 11. héttől kb apránként a ruhákat. a kocsit olyan 30. hét körül. de hogy ne kapkodjunk, mást nem vettünk. most itt vagyok lassan 37 hetesen és egy darab pelus, popsitörlő vagy matrac...stb semmi nincs meg. nekem a kórházba csak a betét, de csak mert azt netről rendeltem 2hete...tehát ha bármi beindulna itt vagyok a semmi közepén. tehát nyugodtan kezdj vásárolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!