Mi a véleményetek erről a név párosításról a kislányomnak szeretném adni?
A Nagy-Piros Alma és a Skoda familia.... JesszusMáriám, átkeresztelném ezeket a defektes szülőket én is valami idióta névre.
Mikor kisfiam született volt egy kifiu, akit ŐZ névre kersezteltek a szülie és Őzikének hívták.... Hááááát....
Ízlések és pofonok.
Ha neked annyira tetszik a Cserepes Virág, add a lányodnak- szegényt majd látod hogy milyen érzés lesz neki így felnőni.... :(
Cserepes Virág vagy Napsugár, hosszan lehetne vitatkozni, hogy melyik hangzik hülyébben. Ne!!!! Egyiket se!!
Skoda Felícia és Oktávia, hajajjj :D
Tényleg borzalmas párosítás, ne haragudj...
Szerintem gondolkodj el a Flórás ötleten, amelyiket valamelyik válaszoló írt. A Napsugár is felejtős!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ahogy észrevettem akkor egyöntettűen leszavaztátok bár még van időm gondolkodni bőven 4 hónap múlva várom a picit :)
Nem értek egyes emberek miért lenne kamu a kérdésem? De biztos jobban tudjátok a rosszindulatúakkal meg nem foglalkozom
Ezt most komolyan kérdezed? gondolj már bele ...
Cserepes Virág? vagy csak szórakozol és provokálod a népet azzal, hogy értetlenkedsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!