Rendelt valaki bon prixtől gyerekruhát?
Felsőket, hosszú ujjúkat rendeltem neki tavasszal, , s volt ami jó lett rá, de volt amit eltettem, s most ősszel lesz rá jó.
Elég neki a 110-es, mert nagyok a ruhák!
Nem csak hosszabb, szélesebb is a nagyobb!
Jó minőségű, szép színes ruhák.
116/122 rendeltem a 116cm, 25 kg lányomra.
Pont jó volt rá, de volt olyan is ami nagy volt, mert több fazonból is rendeltem.
Tudsz viszonyítási, ha akkora a lányod mint az enyém, akkor kell rá a 110-116, ha kisebb, akkor elég a 104/110.
A 104/110 a Tescós 4-5 éves méretnek felel meg, a 116-122 a Tescós 5-6 éves ruhákkal egyforma méretben.
Köszi a válaszokat.
Néztem a mérettáblázatot,de ott nem volt nadrág hossza ami engem érdekelt volna,és olyan méret sincsen hogy 110/116-os pedig szerintem nekünk pont ez lenne a jó. 105 cm és 21 kg a lányom. A 104/110-estől félek hogy kicsi,a 116/122-es meg szerintem nagy.
8. vagyok
Kislányom most 100 cm és 92 cm-es szettet rendeltem neki, ami jó rá (top+legginsg+hajpánt :-). Előtte 80/86-os leggins+tunikát, amit még most is hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!