Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pesten, Nyugatihoz közel...

Pesten, Nyugatihoz közel tudtok jó turit, ahol gyerekruhát is lehet venni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Arany 17. Ez a neve, és a címe is. Nem sok ruha van, sőt, de szinte mindegyik nagyon szép. Kislányomnak több ruhája is van onnét. Az Arany J utcai metró megállótól pár perc séta.

Király utcában is van egy, de nem tudom a címét és még sose vettem ott semmit mert már kora reggel kimazsolázzák a pofátlan kiskereskedők!

2013. jan. 9. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az Arany 17-et én is ismerem (5. ker. Arany J. metrótól pár percre), minőségre szerintem is jó, bár nem nagy a választék (pici a bolt, felnőttruhák is vannak), de szép ruháik vannak.

Ami még van a környéken: 13. ker. Visegrádi utca eleje a Szent István krt. felöl (jobb, páratlan oldalon), minden gyerekruha 50%-os kedvezménnyel van. Elég sok ruha van, a minőség vegyes, át kell túrni, de lehet jókat találni.

Victor Hugo- Pannónia u. sarok, egy nagyon pici üzlet, de lehet jó gyerekruhákat kifogni, minőségre szépek.

Lehel térnél, a piaccal szemben, Váci út - Gogol utca sarkon, egy nagy Háda üzlet, ezen belül vannak gyerekruhák, viszonylag kevés, én még nem találtam itt semmit az én gyerekeimnek, inkább ovis-kisikolás méretek voltak, az én gyerekeim még kisebbek. Szokásos Háda minőség.

Bajcsy-Nagymező utca sarok, szintén Háda, szerintem itt nagyon jó a gyerekruha felhozatal, 4 turis láda, és még vannak fogasra felakasztva is. Sok jó cucc, jó minőség.

Pannónia utca, Katona J. sarok után (bal, páros oldal) itt csak gyerekruhák vannak használtan, minden fel van akasztva fogasra, vannak szép rihák, de szerintem árban drága, itt sem vettem még semmit.

2013. jan. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!