Nektek tetszik a Vivien név?
Figyelt kérdés
Mennyire szép név szerintetek? Mi jut róla eszetekbe elsőre?2014. júl. 17. 14:59
1/12 anonim válasza:
Vivien királykisasszony (Micsoda nő) és igen tetszik! :)
2/12 anonim válasza:
Igen, tetszik. Esélyes név volt nálunk, ha lány gyerkőcünk születik, de fiunk lett.:)
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszik a név. Hogy mi jut róla eszembe? Egy Vivien nevű lány, jó nagy ribi.
5/12 anonim válasza:
Így hívják a lányunkat,nekünk nagyon tetszik! :)
6/12 anonim válasza:
A lányom jut róla eszembe! :) Ez a legszebb lánynév!!!!!
7/12 anonim válasza:
A név tetszik, de sajnos nem tudom jó emberekhez kötni.
8/12 anonim válasza:
A név nem tetszik de lehet, hogy csak azért mert elég hülye embereket ismerek Vivien névvel.
9/12 anonim válasza:
Sógornőm Vivien :-) Ő jut eszembe elsőre :-)
Szépnek tartom,ahogy sok más nevet is ( Pl. Viktória,Roberta- ezért meg voltam őrülve a 4. gyereknél,erre fiú lett :-/ :-) ),de én nem adtam a lányaim egyikének sem a Vivien nevet.
10/12 anonim válasza:
Igen, tetszik!
(És végre valaki nem valami eddig soha nem hallott, kacifántos szörnyű névvel jön, hanem egy kicsit hétköznapibbal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!