Nektek hogy tetszik a Vivien név?
Figyelt kérdés
De légyszi ne az alapján véleményezzétek, hogy milyen az ismerősötök, akit így hívnak! Maga a név szép szerintetek?2012. aug. 30. 20:11
1/21 anonim válasza:
Tetszik, de most a kevésbé "trendi" nevek közé tartozik. A húgomat is így hívják.
4/21 anonim válasza:
elfogadható de annyira nem tetszik
5/21 anonim válasza:
Egyik kedvencem ha lányom születik esélyes ez a név.
6/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Ismertem szép Vivient, és ismertem "kövér disznó" Vivient is, talán ezért is tartok ettől a névtől.
7/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Olyan műnév vagy nem is tudom.
8/21 anonim válasza:
Egyike azon neveknek, amelyek kifejezetten nem tetszenek.
9/21 anonim válasza:
Vivienne - így tetszik. Utálom a magyarosított külföldi neveket (kedvencem a Zsáklin meg a Dzsenifer). De ebben az országban, ahol az emberek egy része sajnos még magyarul is csak primitíven röfög, nem lehet idegen neveket adni, mert ki se tudnák ejteni, nemhogy leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!