Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Brendon...

Mi a véleményetek a Brendon és a Levente névröl?

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Brendon nekem is az aruhazat jelenti.Levente pedig az 5hos kisfiam.miota megszuletett kb. 4!ismerosomnek szuletett Leventeje...Bencet akartam eloszor,de tucatnev...de ahogy latom Levibol is egyre tobb van.
2014. júl. 16. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Levente tetszik, a Brendon meg egy magyar gyereknek fura a számomra.
2014. júl. 16. 23:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Már a susogós mackókban is a barna a Brendon, nem a fehér.
2014. júl. 17. 08:12
 14/18 anonim ***** válasza:

A Levente tetszik, a Brendon nem.

(Mellesleg én pont ismerek roma "Nimródkát" meg Zselykét is..)

2014. júl. 17. 09:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Levente szép név,tetszik a becézés de a Brendon....bocs de nagyon nem tetszik a Brájennel együtt,szerintem magyar gyereknek nem "illik" ilyen név,de nyilván másnak meg az én fiam neve nem tetszik ugyhogy lényeg hogy nektek tetszen
2014. júl. 17. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Miért kellett lepontozni?????????!!!!!
2014. júl. 18. 14:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam is Brendon Levente és azért pontoznak le kedves második mert ö nekik nem tetszik a Brendon név mert (cigányos)azt mondták pedig ez amerikai név tudtommal. de az a lényeg hogy nekünk tetszik
2014. júl. 19. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon elüt egymástól a két név, nekem az a bajom vele.

Brendon ugye modern amerikai, Levente meg ősmagyar név.

Illetve szerintem nincs olyan anyuka aki ne ismerné a Brendon áruházat, én is először csak azt ismertem, most hallom itt először hogy sima névben is létezik itthon.

2015. nov. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!