Mi a véleményetek a Brendon és a Levente névröl?
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 20:45
1/18 anonim válasza:
Nekem a Levente tetszik a Brendon meg egyáltalán nem.
2/18 anonim válasza:
A fiaim nevei!:D
Nagyon tetszenek.
3/18 H.Orsolya válasza:
Nekem a Levente jobban tetszik. A Brendonról mindig az áruház jut eszembe. :) Meg bár az én fiam Noel, nekem a Brendon, ahogy kiejtem nagyon idegen. ( jah, és találkoztam egy nagydarab roma pasival, akinek az ici-pici ölebét Brendonnak hívták, azóta még annyira se tetszik, mint előtte.)
4/18 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam mert a 2 éves fiamat Brendon Leventének hivják
2014. júl. 16. 20:55
5/18 anonim válasza:
Igen, a Brendonról nekem is a bolt jut eszembe:) De a Levi nagyon tetszik, a bátyámat is így hívják, ő is szereti.
6/18 anonim válasza:
A Levente oké.Semmi bajom vele.
A Brendonról meg annyit, hogy ne majmoljuk már Amerikát.
7/18 anonim válasza:
Brendon cigányos,Levente meg tucat.Pontozzatok le,ez van :D
8/18 A kérdező kommentje:
már megint a faj gyülölet. én nem vagyok roma de nem is nézem le öket mert közülünk is van rossz és magunkra nem mondjuk hogy paraszt mag ilyesmi
2014. júl. 16. 21:09
9/18 anonim válasza:
Francokat fajgyűlölet,csak minden harmadik cigány gyerek ezzel a névvel szaladgál.Bocsi,de ez van,ettől még nem vagyok rasszista,csak ahogy én sem adom a gyerekemnek a Sánel nevet,úgy ők sem fogják a Nimródot,Hunort,meg Zselykét.Aki meg roma létére igen,arra legalább annyira furán nézek mint én most rád,hogy hogy lehet egy ilyen szerencsétlen nevet adni egy magyar gyereknek.
De tudom könnyebb a rasszista meg náci meg fajgyűlölő szavakkal dobálózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!