Anyukák, mennyire paráztok a játszótéri kosztól?
Hehe, vicces volt olvasni téged :)
A lányom 19 hónapos múlt, csak pár dolgot sorolok fel, mi volt eddig a szájában: giliszta, katicabogár, kutyaszar, sáros cipőtalp, utcán talált mindenféle "bizbasz".
Elhiheted, nem én adom ezeket a szájába :))
Soha nem törölgetem, ha sáros lesz a keze, megtöröljük a fűben. Hazaérünk, akkor mosom meg a kezeit szappannal.
Soha életében nem volt még beteg és nagyon stamm kiscsajszi, ebben biztos közrejátszik az is, hogy egyáltalán nem vagyok paramami, hagyom, hagy fedezze fel a világot ahogy szeretné.
Kaki után letörlöm a kezét, de más nem izgat.
Sár, homok, stb, nem érdekelnek.
De mondjuk elég ritkán van nálunk leszarva a hinta.
Viszont amikor rendszeresen azt láttam, hogy kóbormacskák szarnak a homokozóba, akkor felhívtam a helyi fenntartó gittegyletet, hogy csináljanak valamit. Ekkor hoztak a régi szaros homokra egy nagyon nagy adag tiszta homokot.
Szerencsére a szaros homokig nem szoktak leásni a gyerekek, így nagyjából meg is nyugodtam. Aztán valami miatt a macskák is elszoktak innen.
Nálunk zárt játszótér van, úh semmi durva dolog nincs ott szerencsére, csak a homok, ami nem tetszik. Kicsit parázok ettől a macskák által terjesztett betegségtől. :( De szerencsére annyira nem érdekli a homok, inkább a hinta, kavicsok, stb.
Nem szoktam megtörölni a kezét, csak ha tényleg vmi fújjoshoz nyúl, vagy sáros lesz. De eddig a döglött bogárnál szerencsére nem volt durvább. :) Bár még csikkeket is szeret(ne) gyűjteni. :)
Szerintem nem is kell minden után törlés, m akkor nem ismerkedik meg a kosszal a szervezete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!