Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2014-ben melyek a top nevek?

2014-ben melyek a top nevek?

Figyelt kérdés
Én hamarosan szülök és szeretnék valami szép nevet adni a lányomnak, de még semmiben sem vagyok igazán biztos. Mondjuk olyat sem szeretnék, hogy minden második gyermeket úgy hívják mint az enyémet. Nektek milyen női nevek tetszenek?

#2014 #névadás #top név
2014. júl. 16. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

A hagyományos, régi nevek tetszenek.

De azok a top nevek, amelyek minél ostobább, külföldi nevek.

2014. júl. 16. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is az utolját járom már kislánykámmal :) Igen sok névváltozat szobajött nálunk mostanáig.Elöször a Hanna nevet részesitettük elönyben,de aztán valamiért mind2en elálltunk töle.Azután jött a Dorina,viszont én mindenképp olyan nevet szeretnék amit nem lehet becézni.Merthát minek is adunk nevet gyermekeinknek ha azután azt elmásitják...És végül megszületett utolso döntésünk amin már eggyikünk sem szándékozik változtatni a Maja :)
2014. júl. 16. 17:09
 3/5 lizzycsa válasza:

Szerintem most Hanna, Panna, Anna, Lili,Liza és társai a jellemzöek.. de ha rákeresel van hivatalos 2013as lista. Illetve az is jó módszer ha kimész a játszótérre és fülelsz :)

Ha nekem most lányom lenne.. Boglárka vagy Fruzsina. Ha itthon laknék Olívia, Eliza vagy Eszter. (nekem meg az a mániám hogy ne lehessen lefordítani :))

ha ritkább de nem Dzsenifer a cél akkor szerintem régi, elfelejtett neveket keresgélj (Gyöngyi, Dalma, Johanna...)

2014. júl. 17. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A Joló is elterjedt.
2014. júl. 21. 01:58
 5/5 greenpeace válasza:
Bella, Petra, Evelin, Lizbeth, Linett
2014. aug. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!