Akik otthon vannak gyerekkel, mindenki férje elvárja, hogy este meleg étel legyen az asztalon?
A sok kérdés, hogy hogyan oldja meg a főzést a gyerek mellett, mire hazaér a férj. Nem tud az a férj megenni egy szelet kenyeret?
Fura ez nekem, mert nálunk elvétve van vacsorára meleg étel.
Addig nem vagyok cseléd, amíg én is így akarom szervezni a dolgokat. Akkor viszont már annak érezném magam, ha (ahogy az egyik válaszoló is írta fentebb) a férjem hazaállítana, és elkezdené követelni rajtam, hogy miért nem csillog a lakás és miért nincs ilyen-olyan kaja az asztalon.
Szerintem itt a különbség.
Igen, erre én is kíváncsi lennék, hogy aki azt mondja, hogy mindent megcsinál a gyerek mellett, az lényegében mást sem csinál, hogy játszik, főz meg takarít?
Bocsásson meg a világ, de nekem nem ebből áll az életem. Inkább nem csillog a lakás, de én bizony fogom a gyereket, megyünk sétálni, a városba, stb. Biztos szar ember vagyok, de amíg alszik, én magammal foglalkozom, olvasok, netezek, és utána jöhet minden más. (és hozzáteszem, mi sem élünk kupiba, de én a lakásban lakom, nem annak élek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!